Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 februarie 2020. Poveste de iubire cu final fericit

Horoscop 20 februarie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului mai ales din punct de vedere sentimental. Unele zodii au chiar şansa de a-şi întâlni sufletul pereche.

de Redactia Observator

la 19.02.2020, 13:19

Prezentatoarea Horoscopului, Rosse, în platoul Observator
Horoscopul zilei de 20 februarie 2020 - Observator.tv - Horoscop
  • Astrologii vin cu veşti bune în dragoste şi afaceri personale pentru nativii zodiacului.
  • Unele zodii au şansa de a avansa în cariera profesională.

Horoscop 20 februarie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului mai ales din punct de vedere sentimental. Unele zodii au chiar şansa de a-şi întâlni sufletul pereche. 

Afacerile merg bine pentru unii nativi, mai ales pentru cei care intenţionează să îşi deschidă propria afacere.

Horoscop 20 februarie 2020 Berbec

Nativii Berbec au motive de bucurie în această zi, mai ales din punct de vedere sentimental. Dacă aţi cunoscut recent o persoană specială, aveţi curajul de a o invita la o cină romantică. S-ar putea să descoperiţi că aveţi multe lucruri în comun, motiv pentru care aţi putea începe o frumoasă poveste de dragoste.

Horoscop 20 februarie 2020 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să îşi ia inima în dinţi pentru a discuta cu acea persoană faţă de care au sentimente puternice. Aveţi curaj, vorbiţi despre ceea ce este în inima voastră, căci doar aşa vă puteţi elibera sufletul. Dacă veţi ţine lucrurile ascunse, nu veţi face decât să vă împovăraţi, iar ulterior să vă întrebaţi "Ce-ar fi fost dacă?"

Horoscop 20 februarie 2020 Gemeni

Gemenii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în această perioadă, ori dacă nu, sigur vor întâlni pe cineva care să le facă inima să salte de bucurie, să bată cu putere în piept. Aveţi însă mai multă grijă de voi. Este o perioadă bună pentru schimbări, decizii drastice şi planuri de viitor. Fiţi atenţi, anumite persoane profită de încrederea voastră. 

Horoscop 20 februarie 2020 Rac

Racul resimte astăzi o oboseală inexplicabilă și ar putea provoca unele întârzieri în câmpul muncii. Vestea bună este că această oboseală nu va trece neobservată şi puteţi obţine câteva zile de odihnă de la muncă. Este foarte probabil ca această oboseală să vină din plan emoţional, având în vedere faptul că evenimente recente ţi-au consumat foarte multă energie. Încearcă să pui stop problemelor din plan sentimental, ca să te poţi reface cât mai curând.

Horoscop 20 februarie 2020 Leu

Leul trebuie să fie foarte atent la orice dorință pe care şi-o manifestă public, pentru că anumite persoane abia aşteaptă să îl atace, prin orice mijloace. Având în vedere faptul că sunteţi foarte priceput într-un anumit domeniu şi nu sunt mulţi cei ca dvs., acest lucru atrage şi invidia unor persoane cu o probitate morală îndoielnică, dar care se prefac a fi prieteni. Pe ei trebuie să îi identificaţi, de ei trebuie să vă feriţi.

Horoscop 20 februarie 2020 Fecioară

Fecioara este foarte calmă astăzi şi asta îi aduce beneficii enorme. Claritatea şi logica, pentru care zodia Fecioară este cunoscută, vor fi de mare folos în cursul zilei, atât la job, cât şi si pe plan personal. Această zi pare perfectă pentru conceperea unui plan de viitor în ceea ce priveşte o călătorie mai lungă sau chiar mutarea într-o zonă mai depărtată de oraş.

Horoscop 20 februarie 2020 Balanță

Astăzi trebuie să ai grijă la cheltuieli şi să faci o listă de priorităţi. Nu trebuie să vă reduceți toate cheltuielile. Trebuie doar să vă asigurați că vă deschideți portofelul la momentul potrivit. Rezultate pe termen lung vor aduse de investiții înțelepte. Evitați să aruncați banii pe lucruri trecătoare și care nu au nici o substanță.

Horoscop 20 februarie 2020 Scorpion

Căile către sinele tău interior sunt clare astăzi. Nu există niciunul dintre blocajele obișnuite care să îţi bareze drumul. Toată energia ta este eficientizată și orice reflecție pe care ai face-o ar trebui să descopere câteva perspective revelatoare. Găsiți ceva timp liniștit pentru a trece peste evenimentele agitate din ultima vreme. Veți găsi că răspunsurile la multe întrebări foarte repede. Următorii pași vor fi ușori și evidenţi.

Horoscop 20 februarie 2020 Săgetător

Eşti atât de concentrat pe dorinţa de a călători încât asta ar putea cauza anumite probleme în viața ta de zi cu zi. Dacă mintea ta este distrasă de la sarcinile de zi cu zi, deoarece îți dorești să ajungi în locuri exotice, ai nevoie de concentrare mai multă ca să ieşi din această stare de visare. Dacă nu vă puteți rezerva vacanța de vis, atunci urmăriți un jurnal de călătorie, cumpărați o revistă de călătorie sau luați masa la un restaurant specific.

Horoscop 20 februarie 2020 Capricorn

Astăzi, Capricornii nu sunt foarte mulţumiţi de ei înșiși, chiar dacă nu au niciun motiv pentru această stare negativă. Trebuie să te relaxezi şi să încerci să nu-ţi mai aduci aminte de lucruri neplăcute. Spre seară, o să primeşti vizita unui prieten foarte bun. Chiar dacă nu eşti în elementul tău, încearcă să fii politicos pentru ca părerea celor din jur despre voi să nu se schimbe radical.

Horoscop 20 februarie 2020 Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de joi este una problematică. Există riscul să te cerţi cu persoane dragi din cauza unor neînţeleri. Cel mai probabil, vei avea discuţii lungi şi obositoare cu partenerul de viaţă, în care fiecare va încerca să-l convingă pe celălat că are dreptate. Din fericire, spre seară, norii negri se risipesc. Profită de aceste momente de linişte fă tot ce-ţi doreşti. 

Horoscop 20 februarie 2020 Pești

În cazul nativilor din zodia Peşti, există o mare probabilitate de schimbări majore în viața profesională. Sfatul astrelor pentru tine este să nu intri în panică. Fii îndrăzneţ şi nu-ţi înfrâna singura visele şi iniţiativele. Spre seară, este posibil ca un prieten să-ţi ceară ajutorul într-o problemă delicată. Nu-l menaja, îl vei ajuta cu adevărat doar dacă eşti sincer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 februarie 2020. Poveste de iubire cu final fericit