Antena Meniu Search
x

Horoscop 23 noiembrie 2019. O mărturisire mult-așteptată

Horoscop 23 noiembrie 2019. Momente unice în dragoste, în care visele par a deveni realitate, iar cele mai ascunse dorințe prind contur. Pentru unele zodii, însă, weeekendul se anunță a fi tumultos, cu situații la limită și evenimente neprevăzute.

de Redactia Observator

la 22.11.2019, 12:39

Horosocop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de sâmbătă, 23 noiembrie 2019 - Observator

Horoscop 23 noiembrie 2019. Momente unice în dragoste, în care visele par a deveni realitate, iar cele mai ascunse dorințe prind contur.

Pentru unele zodii, însă, weeekendul se anunță a fi tumultos, cu situații la limită și evenimente neprevăzute.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Berbec

Berbecii sunt pe punctul de lua decizii majore pe plan sentimental, pe care le-au tot amânat. Este important ca orice hotărâre să fie corect comunicată și, pe cât posibil, să existe o discuție care să clarifice situația. Confuzia trebuie eliminată, dar nu cu orice preț. Altfel, o ocazie de a îndrepta lucrurile se poate transforma în motiv de regret.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 23 noiembrie 2019 Taur

Când vine vorba despre bani, puțini sunt atât mai descurcăreți decât nativii din zodia Taur. Abilitatea lor de a trăi așa cum doresc, dar și de a face economii, este de-a dreptul uimitoare. Iar asta îi va ajuta în cazul în care intervin evenimente neprevăzute. Dacă un prieten sau membru al familiei intre în belele și îți cere ajutorul, nu ezita să spargi pușculița. Atunci când faci un bine cuiva îți faci un bine ție.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 23 noiembrie 2019 Gemeni

Gemenii ar putea fi prinși între ciocan și nicovală, într-o situație deosebit de delicată. Este important să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă unii vor avea de suferit. Sinceritatea se răsplătește întotdeauna, chiar dacă mai târziu decât ar fi de preferat. Desigur, nu renunța nicio clipa la calmul și eleganța care te caracterizează. Una este să fii ferm, iar alta este să fii nepoliticos.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 23 noiembrie 2019 Rac

Puși în fața unor evenimente excepționale, Racii ar face bine să se pregătească din timp și cu toată seriozitatea. Dacă simți că lucrurile pot scăpa de sub control, plănuiește totul în cele mai mici detalii și nu uita să ai variante de rezervă. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Îți vei mulțumi cu siguranță pe viitor, mai ales dacă treci printr-o perioadă tumultoasă pe plan sentimental.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 23 noiembrie 2019 Leu

Aţi putea deveni impulsivi în ceea ce priveşte cumpărăturile, astăzi. Pentru că vă plac lucrurile fine în viaţă, sunteţi tentaţi să cheltuiţi fără motiv şi apoi să regretaţi. Acelaşi lucru se întâmplă şi în viaţa personală şi este cazul să gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie care vă va afecta serios bugetul sau... sufletul. Totodată, este momentul să faceţi ceva pentru a vă majora veniturile. Faceţii ceea ce vă place mai mult, iar banii vor pica din cer.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 23 noiembrie 2019 Fecioară

Una dintre cele mai raţionale zodii, Fecioara va fi pusă, astăzi, în faţa unei situaţii complicate. Prietenii ori familia vă vor cere ajutorul într-o problemă care pare a fi fără rezolvare. Analizaţi, găsiţi cea mai bună soluţie şi abia apoi puteţi oferi un sfat de care să fiţi mândri. Pe plan personal, ar fi indicat să faceţi acelaşi lucru pe care l-aţi făcut şi pentru cei apropiaţi. Trebuie să încetaţi să mai luaţi decizii pripite şi, în schimb, să apelaţi la raţiunea cu care aţi fost înzestraţi.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 23 noiembrie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea parte de o zi excelentă din punct de vedere financiar. Un câştig, un cadou sau chiar o primă de la locul de muncă vă vor scoate din 'gaura' financiară în care v-aţi afundat în ultima perioadă. Un lucru bun nu vine niciodată singur, motiv pentru care vă puteţi aştepta şi la alte motive de fericire. Încercaţi, la rândul vostru, să încercaţi să faceţi fericită o altă persoană pentru a mulţumi pentru ce aţi primit.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 23 noiembrie 2019 Scorpion

Spre deosebire de restul zodiilor şi spre surprinderea tuturor, Scorpionii sunt singurii care reuşesc să îşi stăpânească instinctul de a cumpăra lucruri scumpe sau inutile. Motiv pentru care veţi reuşi să vă clădiţi un adevărat 'imperiu', însă cu anumite condiţii şi compromisuri. În primul rând, atitudinea este cea care face diferenţa, pentru voi, între eşec şi succes. Astăzi, veţi fi puşi în faţa unei situaţii din care veţi învăţa o mulţime de lucruri noi.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 23 noiembrie 2019 Săgetător

Banii se duc aşa cum vin, dragi Săgetători. Problema banilor nu te-a afectat prea mult în trecut şi nici nu te va afecta. Asta pentru că deţii numeroase calităţi prin intermediul cărora obţii suficienţi bani atunci când ai nevoie. Nu eşti un investitor desăvârşit, aşa că, dacă vrei să porneşti o afacere, mai bine ai cere sfatul unui cunoscător. Astrele îţi sunt favorabile, iar acest lucru îţi garantează succesul în orice vrei să întreprinzi.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 23 noiembrie 2019 Capricorn

Capricornii ştiu să facă bani şi se pricep să economisească. Ştii cum să faci cumpărături, astfel încât să nu rişti să fii păcălit. Astăzi, există şansa ca o idee pe care o ai să îi aducă foarte mulţi bani. În plan sentimental, te simţi ca în liceu cu tot ce implică o dragoste adolescentină: fluturi în stomac, lipsa poftei de mâncare şi foarte multe sentimente pozitive.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 23 noiembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii se simt strâmtoraţi şi vor să câştige mai mulţi bani. Începi să te gândeşti serios la schimbarea locului de muncă şi te gândeşti la tot felul de lucruri care să îţi aducă bani. Este puțin probabil ca această zi să atingă perfecţiunea, dar munca va fi oricum una productivă. Planifică să-ţi petreci seara în compania unor oameni dragi sau poţi merge la un eveniment distractiv.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 23 noiembrie 2019 Peşti

Peştii îşi petrece ziua gândindu-se la un viitor frumos, însă realizează că nu-i ajută deloc banii din portofel. A venit timpul să faci ceva în acest sens. Dacă vei continua să visezi, vei pierde contactul cu realitatea şi rişti să pierzi tot ce ai. Astăzi, o persoană care te place de foarte mult timp face, în sfârşit, primul pas. Va încerca să se apropie mai mult de tine, oferindu-ţi pe tavă sentimentele.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 23 noiembrie 2019. O mărturisire mult-așteptată