Antena Meniu Search
x

Horoscop 24 august 2019. Veste importantă în familie şi o petrecere

Horoscop 24 august 2019. Evenimente neaşteptate şi schimbări care necesită mult curaj, anunţă astrologii. În dragoste lucrurile merg bine, însă depinde de voi cum vă organizaţi şi cum gestionaţi anumite situaţii.

de Redactia Observator

la 23.08.2019, 13:56

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de sâmbătă, 24 august 2019 - Observator

Horoscop 24 august 2019. Evenimente neaşteptate şi schimbări care necesită mult curaj, anunţă astrologii. În dragoste lucrurile merg bine, însă depinde de voi cum vă organizaţi şi cum gestionaţi anumite situaţii.

Bucuraţi-vă de cei dragi şi petreceţi timpul liber împreună.

Horoscop 24 august 2019 Berbec

Berbecii ar trebui să stea astăzi departe de stresul oferit de munca de birou. Bucuraţi-vă de weekend, de timpul liber şi lăsaţi acele sarcini să aştepte, în cazul n care n usunt cu adevărat urgențe. Mergeţi la un eveniment distractiv împreună cu persoana iubită ori ieşiţi la o întâlnire romantică. Vă veţi simţi liniştiţi în compania iubirii voastre.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 24 august 2019 Taur

Taurii sunt sfătuiţi să îşi menţină echilibrul şi cumpătul, mai ales în această zi, pentru că s-ar putea să primească diferite veşti nu tocmai favorabile. Analizaţi situaţia şi orice posibilitate de a ieşi învingători şi veţi vedea că nu aveţi pentru ce să vă faceţi griji. Este extrem de periculos să pornești astăzi o conversație care este condusă de invidie, furie sau de a crede orice zvonuri pe care le-ai auzit despre cealaltă jumătate a ta.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 24 august 2019 Gemeni

Gemenii astăzi vor primi un cadou valoros de la cineva special. Este şansa voastră de a scăpa de o datorie financiară, nemaifiind nevoiţ isă achiziţionaţi voi acest produs. Ar trebui să fiţi foarte atenţi când conduceţi. Asiguraţi-vă că sunteţi odihniţi dacă aveţi un drum lung de parcurs, iar în cazul în care nu vă simţiţi bine, staţi în spate şi rugaţi pe altcineva să conducă.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 24 august 2019 Rac

Racii simt nevoia să se joace în această zi cu persoanele din jurul lor. Aveţi însă grijă să nu îi răniţi pe cei care vă iubesc sincer. Cuvintele aruncate în sensul distracţiei ar putea să le provoace durere ori chair să îi deranjeze. La serviciu aţi putea obţine o mărire de salariu pentru munca depusă cu brio în ultima vreme. Dacă şefii se vor arăta mulţumiţi de parcursul vostru în companie vor face tot posibilul să vă mulţumească financiar.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 24 august 2019 Leu

Unii nativi din zodia Leu vor trebui să primească astăzi nişte vizitatorii nedoriţi. Fii extrem de ospitalier, chiar dacă persoana care apare în pragul tău nu merită simpatia ta. După-amiază, ar trebui să vă așteptați și la alte întâlniri cu oameni a căror companie vă place. Având în vedere acest aspect, este foarte posibil ca cele mai plăcute interacțiuni pe care le aveți astăzi să fie prin rețelele de socializare. În cursul serii este posibil să obţineţi o sumă importantă de bani, poate din vânzarea unui obiect de valoare.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 24 august 2019 Fecioară

Fecioara nu ar trebui să aibă încredere în sfaturile pe care le aude de la prietenii apropiați. Astăzi, cel puţin, există riscul ca una dintre aceste persoane să vrea în mod intenționat să te abată din drumul pe care te afli în prezent. Va fi inteligent să vă examinați cercul de contacte și să vă dați seama care sunt detractorii dvs. Restul zilei de sâmbătă va fi destul de calm. Puteți face anumite treburi gospodărești, discuta cu copiii, să citiți literatură care vă dezvoltă personal sau să vă gândiți la planurile de a sărbători ziua de naștere a cuiva.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 24 august 2019 Balanţă

Ar fi o idee bună ca Balanțele să evite persoanele conflictuale sau orice situație care ar putea da naștere la tensiuni. Nu e momentul pentru a avea dreptate, ci pentru a te relaxa. O întâlnire cu prietenii din copilărie ar fi ideală, după o săptămână încărcată. Măcar ai garanția că se va lasă cu hohote de râs. Nu uita nici de cei dragi, mai ales dacă te afli la distanță de ei. Un simplu telefon ar putea însemna totul pentru familie.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 24 august 2019 Scorpion

Scorpionii ar flirta de dimineață și până seara, daca ar fi lăsați în pace. O fac atât de simplu și de natural, încât ai impresia că e modul lor de a se relaxa. Ceea ce, probabil, nu e foarte departe de adevăr. Fără îndoială, îi ajută și privirea deopotrivă caldă și misterioasă, mai ales dacă e ațințită asupra persoanei potrivite (de obicei, nu e). Cei care vor să treacă la următorul nivel au toate șansele, iar momentul potrivit e chiar acum. Măcar dragoste să fie, pentru că pe plan financiar veștile bune încă întârzie.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 24 august 2019 Săgetător

Inspirați de un prieten apropiat sau un membru al familiei, Săgetătorii sunt puși pe fapte mari și pregătiți pentru schimbări majore. Confuzia poate fi însă copleșitoare, în special pentru nativii care țintesc prea sus și uită că succesul se construiește în timp, pas cu pas. Începe prin a-ți pune ordine în gânduri. Dacă reușești să-ți dai seama ce vrei cu adevărat problema e pe jumătate rezolvată. Pe plan financiar, însă, veștile sunt bune. Nu este exclus să pice din senin o sumă frumoasă de bani, numai bună pentru o raită prin magazine.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 24 august 2019 Capricorn

Capricornii vor avea parte de un roller-coaster emoțional, după o conversație cu o persoană care le-a pus inima pe jar. Semnalele sunt pe cât de subtile, pe atât de clare, iar următorii pași ar putea face diferența dintre un flirt trecător și o poveste de dragoste. Acționează ferm, dar păstrează-ți misterul și simțul umorului. Fii curajos, dar nu copleși, un zâmbet sincer face cât o mie de cuvinte. Nu trebuie să convingi pe nimeni de nimic, acesta este secretul.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 24 august 2019 Vărsător

Problemele se rezolvă la timpul lor, după cum vor afla pe propria piele Vărsătorii. Momentul unei decizii nu mai poate fi amânat și, oricum, mâine va fi mai greu, nu mai ușor. Spune cu sinceritate ceea ce simți și ce îți dorești cu adevărat, chiar dacă unii s-ar putea simți răniți. Sub nicio formă nu încerca să faci pe plac, doar pentru a evita disconfortul. Și nu uita să-ți iei câteva clipe de răgaz pentru pasiunea ta, făcând doar ceea ce îți aduce bucurie.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 24 august 2019 Peşti

Pentru Pești, ziua de sâmbătă este ideală pentru relaxare, un concept pe care nativii din această zodie, mai mereu stresați din cauza micilor probleme, l-au cam uitat. Profită de momentele liniștite pentru a-ți lua o binemeritată pauză. Nu trebuie să faci nimic în mod special, lasă-i pe ceilalți să-și rezolve singuri dilemele. Vei avea timp și pentru ei, după ce îți reîncarci bateriile. O plimbare în natură, un film bun și o masă delicioasă ar putea face minuni.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 24 august 2019. Veste importantă în familie şi o petrecere