Antena Meniu Search
x

Horoscop 24 septembrie 2019. Întâlnire importantă şi o decizie spontană în dragoste

Horoscop 24 septembrie 2019. Linişte, înţelegere şi o veste importantă din partea unei persoane, în cel mai neaşteptat moment. Este o perioadă benefică pentru iubire, pentru prietenii, dar şi pentru a începe afaceri pe cont propriu.

de Redactia Observator

la 23.09.2019, 13:37

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 24 septembrie 2019. Linişte, înţelegere şi o veste importantă din partea unei persoane, în cel mai neaşteptat moment. Este o perioadă benefică pentru iubire, pentru prietenii, dar şi pentru afaceri pe cont propriu.

Ţineţi prietenii aproape şi înlăturaţi gândurile negative. Este o zi bună pentru distracţie şi pentru relaxare. 

Horoscop 24 septembrie 2019 Berbec

Este o zi benefică pentru reglarea conturilor, pentru încheierea unor conflicte mai vechi sau pentru reaprinderea unei flăcări în dragoste. Dacă inima vă bate cu aceeaşi putere, indiferent de cât de mult negaţi acest lucru, ar fi cazul să staţi la o masă şi să vă discutaţi problemele. Există şansa ca la finalul zilei să fiţi în sfârşit împăcaţi cu propria persoană, dar mai mult, aveţi ocazia să reîncepeţi o poveste de dragoste alături de cineva care vă aduce fericire.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 24 septembrie 2019 Taur

Tauri, fiţi chibzuiţi, atenţi în comunicarea cu cei din jur, mai ales la serviciu. Dacă vă deranjează comportamentul anumitor colegi, indicat ar fi să îi luaţi deoparte şi să discutaţi cu mult calm despre lucrurile care vi se par nedrepte asupra voastră. Veţi ajunge astfel la un consens şi veţi înlătura orice urmă de invidie din partea acestora. Şefii vor aprecia corectitudinea voastră, ceea ce este îmbucurător. O imagine pozitivă în ochii lor aduce beneficii materiale pentru voi.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 24 septembrie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, cufundaţi-vă în muncă pentru a sta departe de gândurile negative. Găsiţi-vă un hobby şi transformaţi pasiunea, creativitatea în artă. Vă veţi simţi mai bine. Ţineţi minte, cei care vă iubesc vă caută şi se interesează de parcursul vostru în viaţă. Cine nu, nu este destul de important pentru a vă face voi griji. În plus, principala voastră grijă, mai ales în această perioadă sunteţi voi. Iubiţi-vă mai mult şi petreceţi mai mult timp cu propria persoană. Doar aşa vă veţi redescoperi adevărata valoare.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 24 septembrie 2019 Rac

E posibil ca un coleg de serviciu să te ia în serios atunci când faci o glumă şi situaţia să scape puţin de sub control. Soluţia e să fii relaxat şi să vorbeşti deschis despre asta, cei din jur vor fi surprinşi de acest mod de a trata problema. Dacă vei şti să te amuzi pe seama momentului, spre seară umorul te va ajuta în câteva momente în care ai de lămurit acasă câteva lucruri rămase nerezolvate.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 24 septembrie 2019 Leu

Ai trecut printr-o perioadă obositoare la locul de muncă, dar ziua de astăzi te va umple de noi energii. Vei fi mai productiv şi într-o dispoziţie mai bună. S-ar putea să primeşti noi însărcinări la birou, ceva la acelaşi loc de muncă, dar în altă direcţie decât ce făceai până acum. Spre seară vei dori să faci o lungă plimbare.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 24 septembrie 2019 Fecioară

Nu vei crede asta, dar comunicarea cu cei din jur se îmbunătăţeşte astăzi. Pentru că vei acorda din ce în ce mai puţină atenţie muncii tale şi gândurilor pe care le ai, vei simţi un sentiment de amărăciune. E momentul în care să nu mai aştepţi să fii înţeles de alţii. Nu renunţa la ceea ce faci doar pentru că te simţi subapreciat. Nu îţi va aduce nicio favoare astăzi, această atitudine.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 24 septembrie 2019 Balanţă

Pentru Balanţă, deşi activitatea la locul de muncă va fi una foarte productivă, se va trezi distrasă de mai multe evenimente. Astfel, o pauză prelungită va fi mai mult decât indicată, pentru a vă reface tonusul şi buna dispoziţie. Este indicat să vă luaţi o zi două de concediu, în care să vă relaxaţi atât mintea, cât şi trupul.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 24 septembrie 2019 Scorpion

Scorpionul are azi câteva probleme cu unele persoane din jurul lui, pe care va fi nevoit să le accepte aşa cum sunt. Colegii, de obicei, nu îi poţi schimba şi trebuie să te adaptezi la anumite comportamente foarte urâte. Totuşi, dacă nu trebuie să interacționezi cu aceşti oameni, nu o face. Tot astăzi este posibil să primiţi o veste foarte importantă din sfera politicului.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 24 septembrie 2019 Săgetător

Săgetătorul este foarte antipatic astăzi şi nu are chef de nimic. Lucrurile merg foarte bine, însă nemulţumirea izvorăşte din alte cauze, mult mai personale. O persoană din trecut vine să te destabilizeze emoţional, aducându-ţi aminte de clipe fericite petrecute împreună, dar aceste momente sunt însoţite şi de o suferinţă foarte mare, aşa că nu vă face tocmai plăcere să vă amintiţi. Încercaţi să evitaţi discuţii care duc spre lacrimi.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 24 septembrie 2019 Capricorn

Pentru Capricorni, precauția pare să fie cuvântul de ordine în această zi de 24 septembrie. Nu exagerați cu petrecerile până noaptea târziu și nu faceți experimente riscante. V-aţi epuiza şi aţi chelui mai mult decât v-ați propus. Cel mai bun lucru pe care l-aţi putea face azi ar fi să fiţi mai grijulii cu persoanele care vă linguşesc. În spatele vorbelor frumoase ar putea fi interese ascunse.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 24 septembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii fac o pauză de la grijile de zi cu zi. Nu trebuie să vă consumați atât de mult pentru ele pnetru că îşi vor găsi rezolvare de la sine. Vă veți putea numi chiar norocoși, spune horoscopul. Trataţi această zi ca pe o zi de vacanță. Staţi înconjuraţi de prieteni sau de familie. Seara poate fi favorabilă întâlnirilor romantice.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 24 septembrie 2019 Peşti

Peștii îşi fac prea multe griji pentru ce spun alte persoane despre ei. Astrele vă recomandă să daţi mai multă atenţie vieţii personale. Dacă în plan profesional totul merge conform planului, relaţia cu persoana iubită sau cu prietenii și rudele apropiate nu este prea bună. Seara, citiţi o carte sau vizionaţi un film. Vă vor ajuta să fiţi mai relaxaţi. 

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 24 septembrie 2019. Întâlnire importantă şi o decizie spontană în dragoste