Antena Meniu Search
x

Horoscop 25 aprilie 2018. Câştig fabulos, trădare şi un secret teribil. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 25 aprilie 2018. Berbecul este măcinat de un secret teribil, Taurul se însoară sau face un copil, iar Vărsătorul primeşte o veste grea de la medic. Scorpionul tună şi fulgeră pe toată lumea, Capricornul pierde bătălie după bătălie, iar Balanţa îşi obligă familia la activităţi stupide.

Horoscop 25 aprilie 2018. Câştig fabulos, trădare şi un secret teribil. Informaţii la zi pentru toate zodiile
Horoscop 25 aprilie 2018. Câştig fabulos, trădare şi un secret teribil. Informaţii la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 25 aprilie 2018. Berbecul este măcinat de un secret teribil, Taurul se însoară sau face un copil, iar Vărsătorul primeşte o veste grea de la medic.

Scorpionul tună şi fulgeră pe toată lumea, Capricornul pierde bătălie după bătălie, iar Balanţa îşi obligă familia la diferite activităţi stupide.

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi va avea un entuziasm crescut în îndeplinirea sarcinilor profesionale. Dar lucrurile pot merge mult mai repede dacă cereţi ajutorul unui coleg pe care l-ați ajutat de mai multe ori înainte. Seara, obosit după o zi atât de intensă, dă-ți ocazia să te relaxezi complet. Cel mai bun scenariu pentru o pauză este să vă jucaţi cu animalul de companie preferat, în cazul dumneavoastră un acvariu enorm cu multe specii foarte frumoase de peşti.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul pe 25 aprilie va elimina voalul secretului care acoperă o problemă importantă. Nu veți rezolva total, dar multe vor fi clarificate pentru dvs. Seara, trebuie să vă abțineți de la toate tainele și secretele pentru a petrece timpul cu partenerul de suflet. Odată singuri cu ea, uitați de întreaga lume. Aceste minute vor deveni un capitol complet nou în povestea vieții dvs. Este posibil să decideți la căsătorie sau să vă gândiți chiar la un copil.

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi ar trebui să acorde o atenţie sporită fluxului gândurilor. Fiecare dintre ele va fi ceva cu adevărat valoros. Ca urmare, veți deveni un pic mai fericit în dragoste sau mult mai bogat. Cu toate acestea, nu te grăbi să vorbeşti cu voce tare despre ideile tale. Scrie-le undeva, ca să te poți întoarce la ele mai târziu. Dacă le spui cu voce tare, s-ar putea ca alţii să te audă şi să profite ei de şansa ta. Taci şi fă, acestea sunt cuvintele zilei pentru tine.

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Rac

Racul în această zi este îngrijorat de negocierile pentru unele afaceri foarte dificile. Rezultatul lor depinde nu numai de tine, ci și de starea de spirit a celuilalt individ. Nu uitați că aveţi înaintea voastră o persoană trecută prin viaţă și, prin urmare, nu este posibil să le cumpărați cu complimente goale. Acționați cu înțelepciune și fiţi creativ. În cursul conversației, să vă referiți ușor la realizările lor, din când în când să sugerați că îl admirați sau să-i spuneți că îl considerați o autoritate în domeniu.

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Leu

Pentru Leu, această zi nu va aduce nimic care ar merita să fie pus în colecția amintirilor vieții. Această zi pentru tine va fi pur și simplu obișnuită, dar o poți revigora cu o activitate sportivă la sfârşitul zilei. Cel mai simplu lucru pe care îl puteți face este să mergeţi la o sală din apropiere, unde să începeţi anumite exerciţii fizice pentru un tonus bun al musculaturii şi nu numai. Mişcarea vă ajută să gândiţi mai bine, deci ar fi o idee excelentă.

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioarele astăzi află știri neplăcute despre un prieten mai vechi. Veți începe să vă analizați propriul destin pentru a afla dacă există riscul ca şi voi să fiți afectați de probleme similare. Aceste preocupări se vor manifesta destul ce accentuat, iar mulți vor începe să te preseze cu întrebări. Toată lumea o să te întrebe ce s-a întâmplat, dar te grăbi să-ți împărtășești anxietatea. Aceste temeri vor trece foarte curând, iar persoana cu care le discutați s-ar putea să interpreteze greşit toată situaţia şi să considere că cerşiţi atenţie.

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanța pe 25 aprilie 2018 ar trebui să ofere cât mai mult timp liber posibil membrilor familiei. Nu este nimeni obligat să vă facă pe plac sau să participe la activităţile pe care le desfăşuraţi în anumite momente ale zilei. Una e să le facă din plăcere şi alta e să le facă pentru că se simt obligaţi. Nu e ok să vă obligaţi familia la activităţi care vă privesc doar pe voi. Încercaţi să aflaţi ce le-ar plăcea să facă şi lor şi să vă planificaţi ziua în consecinţă.

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Scorpion

Azi sunteţi nervos nevoie mare. Aruncaţi cu tunere şi fulgere către toată lumea şi cred că ştiţi foarte bine către ce duc toate acestea. Spre nimic bun, fireşte. Sunteţi nervos pe membrii familiei pentru că nu se înţeleg, sunteţi nervos pe prieteni că vă dezamagesc, iar la muncă nu se întâmplă nimic bun. Pare o situaţie fără ieşire, dar este aşa tocmai că sunteţi atât de nervos şi nu vedeţi ieşirea din cauza nervilor. Dacă vă liniştiţi, veţi avea acea claritate necesară pentru identificarea soluţiei salvatoare.

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorului în această zi nu-i este recomandat să adreseze altora prea multe întrebări. Nu ignora acest sfat, cu excepția cazului în care doriți să fiți văzuți ca și intruși în vieţile oamenilor. Apropo, amintiți-vă tot ce a cauzat de curiozitatea excesivă a pisicii!  Este mai bine să ai grijă de tine și să curăți confuzia din gândurile tale. Ca exemplu, trebuie să decizi dacă există un viitor pentru relația ta de dragoste, pe care ai cam ignorat-o în ultima perioadă, tocmai pentru că nu ai putut să iei o decizie. Lasă relaţiile altora şi concentrează-te pe a ta, altfel s-ar putea să ai o surpriză şi să nu ştii ce te-a lovit.

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii vor înțelege azi că trăitul într-o stare de confruntare constantă este extrem de dăunătoare sistemului nervos. Veți auzi vestea că adversarul tău a câștigat o serie de bătălii mari și imediat după aceea va începe o adevărată furtună în sufletul tău. Începeți să imaginați tot felul de lucruri, imaginându-vă cum cunoscuții obișnuiți vor sărbători acest succes fără dvs., numindu-vă un slab și un ratat. Astfel de gânduri te vor distruge din interior, dacă nu renunţi la ele cât mai repede posibil. Gândeşte-te că aşa cum câştigi bătălii, poţi foarte bine să le şi pierzi, iar tot ce contează este războiul, nu bătălia.

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul va petrece 25 aprilie 2018 la medic. Pentru prima dată într-o perioadă lungă de timp, veți consulta un medic, astfel încât acesta să poată evalua obiectiv sănătatea dumneavoastră. Specialistul medical o să vă spună sincer ce e în neregulă cu dvs., dar trebuie să o urmați religios recomandarea acestuia. Pur și simplu trebuie să vă asigurați o odihnă suficientă. Începând de astăzi, încetiniți ritmul vieții și puneți-vă programul zilei de odihnă la rang de obligaţie. Dacă o mai ţineţi aşa, s-ar putea ca organismul vostru să cedeze şi probleme grave pot apărea.

Horoscop 25 aprilie 2018 pentru Peşti

Pestii astazi nu ar trebui sa ia parte la jocurile din culise pe care le-au inceput colegii. Această dramă "în spatele scenei" aduce cu ea o furie supărătoare, de îndată ce se dezvăluie conspirația tovarășilor tăi. Nu vei suferi dacă stai departe de el, dar nu trebuie să te comporți ca un trădător. Aceasta înseamnă că nu trebuie să spui conducerii ce plănuiesc colegii tăi. În primul rând, dacă faci această denunțare, conștiința ta nu te va lăsa niciodată în pace şi în al doilea rând, colegii te vor da la o parte din grupul lor, pentru că nimeni nu suferă un trădător. Dacă te gândeşti că te va proteja şeful pentru informaţia dată, te înşeli. Nu te băga în aşa ceva, dar nici nu face ceva în privinţa asta. Tu fă-ţi treaba zilnică şi mergi liniştit acasă.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 25 aprilie 2018. Câştig fabulos, trădare şi un secret teribil. Informaţii la zi pentru toate zodiile