Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 decembrie 2019. Perdele de fum și un moment special în dragoste

Horoscop 6 decembrie 2019. Atât în dragoste, cât și pe plan profesional, adevărul se ascunde de multe ori după perdele de fum. E necesar să faci, din când în când, un pas în spate, pentru a privi imaginea în ansamblu.

de Redactia Observator

la 05.12.2019, 13:29

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019 - Observator

Horoscop 6 decembrie 2019. Atât în dragoste, cât și pe plan profesional, adevărul se ascunde de multe ori după perdele de fum.

E necesar să faci, din când în când, un pas în spate, pentru a privi imaginea în ansamblu.

Horoscop 6 decembrie 2019 Berbec

Nu e niciu secret faptul că Berbecii sunt ambițioși peste măsură și competitivi până la rivalitate, dar s-ar putea ca aceste atuuri să se întoarcă împotriva lor, pe plan sentimental. Cu partenerul de viață ar trebui să fie o relație bazată pe încredere, nu una în care fiecare trage pentru el. Importantă e cooperarea, nu câștigul individual. Din fericire, lucrurile stau ceva mai bine pe plan financiar. S-ar putea ca o veste extraordinară cu privire la bani / carieră să dea totul peste cap.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 6 decembrie 2019 Taur

În stilul caracteristic, Taurii au segmentat problema care îi macină în sute de bucăți, toate foarte ușor de rezolvat. În teorie pare simplu, însă practica le dă mari bătăi de cap nativilor din această zodie. Chiar și cea mai bună organizare este inutilă fără un prim pas ferm. Mai ales în dragoste, unde a gândi prea mult e, dacă nu dezastruos, cel puțin lipsit de sens.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 6 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii ar putea cunoaște o persoană cu adevărat specială, într-o situație complet nepotrivită. În astfel de momente iese la iveală magia dragostei. Nu este nevoie de surprize romantice și pregătiri chinuitoare pentru ca două suflete să se conecteze. O pot face oricunde și oricând, transformând orice mediu într-unul plin de pasiune și bunădispoziție. Profită de această ocazie și nu te lăsa nicio clipă cuprins de îndoială.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 6 decembrie 2019 Rac

Racii par a străluci de bucurie, fără a avea un motiv anume. Simplul gând la un viitor cu o persoană dragă, chiar dacă e doar o fantezie, le dă o energie ieșită din comun. Problema nativilor din Rac e că visele devin realitate, iar din acel moment a sta în lumea imaginației nu mai este o soluție. Nu ezita să te pregătești pentru succes, pentru că, fără să vrei, te vei pregăti pentru eșec.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 6 decembrie 2019 Leu

În ultima perioadă aţi muncit din greu, atât la locul de muncă, cât şi acasă. Poate aţi muncit chiar mai mult decât ar fi trebuit. Cu toate acestea, pentru voi nu înseamnă că sunteţi extenuaţi sau exploataţi, mai ales că faceţi ceea ce vă place. Rezultatele muncii voastre vor fi apreciate de apropiaţi ori şefi, astfel că satisfacţia va fi pe măsura eforturilor depuse. Concret, astăzi este vorba despre culegerea roadelor muncii din ultima perioadă. Bucuraţi-vă din plin!

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 6 decembrie 2019 Fecioară

Sunteţi un pic obsedaţi de perfecţiune, motiv pentru care veţi fi un pic conflictuali cu colegii, familia sau prietenii. Atenţia voastră pentru detalii este binecunoscută, însă nu întotdeauna trebuie să acţionaţi în acest mod. Trebuie să vă asiguraţi că nu irosiţi timp important pentru un detaliu fără semnificaţie. Faceţi un pas înapoi şi priviţi în ansamblu. Priviţi din unghiuri diferite pentru a vă face o impresie despre ce se întâmplă cu adevărat şi veţi reuşi să avansaţi.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 6 decembrie 2019 Balanţă

Dacă nu vă simţiţi suficient de încărcaţi, astăzi aveţi ocazia de a lucra la mai multe proiecte sau de a primi mai multe sarcini în ceea ce priveşte rolul pe care îl jucaţi în familia voastră. Astfel veţi dovedi tuturor că sunteţi oameni de încredere, oameni responsabili şi oameni care ceilalţi se pot baza la greu. Nu uitaţi să vă odihniţi, la sfârşitul zilei, în braţele persoanei iubite. Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 6 decembrie 2019 Scorpion

Vă veţi trezi plini de energie pozitivă, mai ales că sunteţi în acel loc în care vă place să trăiţi şi sunteţi înconjuraţi de foarte multă iubire. Toată această energie se poate transforma în imaginaţie şi putere de creaţie, astfel că puteţi continua să munciţi la hobby-ul vostru. Rezultatele vă vor impresiona atât pe voi, cât şi pe cei din jurul vostru. Mergeţi pe acest drum!

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 6 decembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt un pic distraţi, astăzi, fiind probabil cu gândul la weekend. Încearcă să rămâi concentrat la serviciu, chiar dacă pleci în vacanţă în câteva ore. De asemenea, astrele te sfătuiesc să ai grijă de economii. Gândeşte-te cu atenţie înainte să te apucp să cheltuieşti în neştire, aminteşte-ţi cât de mult ai muncit pentru acei bani. În plus, respectă regulile şi îmcearcă să te abţii de la orice încălcare a legii, cum ar fi depășirea vitezei legale.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 6 decembrie 2019 Capricorn

Astăzi, Capricornii nu trebuie să uite că ei sunt pe primul loc. Oricât de mult te implici în ai ajuta pe ceilalţi, nu uita că tu eşti prioritatea numărul unu în viaţa ta. Încearcă să te relaxezi, nu se va întâmpla nimic teribil sau ieşit din comun. Sfatul astrelor pentru Capricorni este să petreacă ceva timp singuri, pentru a gândi și a planifica.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 6 decembrie 2019 Vărsător

Vineri, Vărsătorii se trezesc inspiraţi. O idee genială legată de profesie te va pune pe gânduri şi va trebui să decizi dacă te angajezi într-un nou obiectiv. Nu uita că, în cazul în care faci asta, realizarea acestui obiectiv va deveni prioritatea ta principală. Din fericire, pe plan personal nu există zbateri, aşa că nu vei fi perturbat în planurile tale. Dacă eşti singur, este foarte posibil ca în această seară să întâlneşti o persoană care te va fascina şi cu care îţi vei dori să te reîntâlneşti.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 6 decembrie 2019 Peşti

Dragi Peşti, este momentul să vă gândiţi la cum să vă rotunjiţi veniturile. Ultima perioadă nu a fost prea fericită din punct de vedere financiar, aşa că este o zi ideală pentru a pune la punct o afacere. În această seară, ai ocazia să treci peste un conflict pe care l-ai avut cu un prieten apropiat. O petrecere la care veţi participa amandoi va fi o ocazie perfectă ca să depăşiţi aceste neînţelegeri. Seara se va încheia perfect, alături de persoana iubită.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 decembrie 2019. Perdele de fum și un moment special în dragoste