Antena Meniu Search
x

Horoscop 9 decembrie 2019. Nori de furtună în relația de cuplu

Horoscop 9 decembrie 2019. E momentul în care dragostea trebuie să învingă diferențele de caracter, chiar dacă se adună nori de furtună în relația de cuplu. Nimic nu este pierdut, atât timp cât există înțelegere. Dincolo de obstacole, această lecție de viață s-ar putea dovedi de neprețuit.

de Redactia Observator

la 08.12.2019, 13:27

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de luni, 9 decembrie 2019 - Observator

Horoscop 9 decembrie 2019. E momentul în care dragostea trebuie să învingă diferențele de caracter, chiar dacă se adună nori de furtună în relația de cuplu.

Nimic nu este pierdut, atât timp cât există înțelegere. Dincolo de obstacole, această lecție de viață s-ar putea dovedi de neprețuit.

Horoscop 9 decembrie 2019 Berbec

Berbecii care sunt lipsiți de energie și entuziasm ar trebui să-și aducă aminte de ce lucruri sunt în stare atunci când au un scop clar. Singura problemă este lipsa unui vis, a unei dorințe către care să fie canalizate toate eforturile. Odată ce afli încotro vrei să ajungi, drumul este pe jumătate parcurs. Dacă simți nevoia de a discuta probleme de suflet, nu ezita să suni un prieten apropiat.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 9 decembrie 2019 Taur

Taurii simt nevoia de a controla orice situație, astfel încât să nu intervină evenimente neprevăzute. Partea rea e că asta nu se prea poate. Încearcă să te pregătești sufletește pentru orice posibilitate, chiar dacă miza este mare, iar așteptările pe măsură. În cel mai rău caz, dacă lucrurile merg prost, vei învăța o lecție de neprețuit. Spre seară ai putea primi o veste pe care o aștepți de mult timp.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 9 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii ar putea descoperi că puține lucruri dor mai tare decât trădarea în dragoste. Deși totul în jur pare a se prăbuși, cert este că, în timp, emoțiile se vor estompa. Însă, dacă partenerul a greșit, trebuie să afli ce l-a împins să acționeze astfel. Încearcă să îl înțelegi, nu să reacționezi la cald. Vei avea destul timp pentru a lua decizii. Și ai grijă să nu te lași influențat de alți oameni sau să dai crezare unor informații false.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 9 decembrie 2019 Rac

Racii ar putea avea o stare de neliniște, de parcă ceva important și neprevăzut pare a se întâmpla. Cel mai probabil, instinctul este cel care încearcă să se facă auzit și să semnaleze anumite probleme neglijate sau trecute pe plan secund. De multe ori, problemele pe care le avem sunt cu totul altele decât cele cărora le dăm atenție.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 9 decembrie 2019 Leu

Leul îşi începe ziua de luni foarte motivat. Încărcat cu energie, nimic nu va putea să te oprească sau să te doboare astăzi. Totuși, aveți grijă să nu vă implicați în treburile altor oameni, chiar dacă simțiți că puteți ajuta într-o situație. Probabil ai putea, dar aceste persoane nu vor fi deschise la sfaturi de la tine. Economisiți energia pentru o altă zi.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 9 decembrie 2019 Fecioară

Fecioara are câteva probleme astăzi, de natură emoţională. Pe măsură ce intrați în ritm, vă daţi seama că aveți oportunitatea de a face ceva semnificativ în relaţiile personale. Încearcă să te asiguri că ești exact acolo unde trebuie să te afli şi fă totul pentru a scăpa de nesiguranţa care te urmăreşte, în privinţa partenerului de viaţă.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 9 decembrie 2019 Balanţă

Balanţa continuă astăzi să lucreze pentru îndeplinirea visului său. Optimismul te caracterizează, iar un mic pas pe care îl faci se va reflecta asupra ta ca o mare realizare, așa cum ar trebui! Nu uita că fiecare pas, oricât de mic ar fi el, către visul tău, este important. Îţi creezi viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna și vei vedea în curând rezultatele eforturilor tale.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 9 decembrie 2019 Scorpion

Scorpionul nu trebuie să streseze oamenii din jurul său cu autoritatea sa într-un domeniu. Este un lucru pe care lumea îl poate găsi amenințător şi s-ar putea să pierzi mai multe decât îţi doreşti să câştigi cu acest comportament. Încearcă să înţelegi că nu toţi pot fi la fel de productivi ca tine şi nu toată lumea are cunoştinţele tale. Încearcă să-i inveţi cum se face, în loc să pui presiune unde nu este cazul.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 9 decembrie 2019 Săgetător

Pentru Săgetători, deciziile pe care le veți lua ar putea avea urmări importante asupra carierei și ar putea marca un punct de cotitură în plan profesional. Aveți sprijinul colegilor voștri, luând în considerare sfaturile lor v-ar putea ajuta să mergeți cu hotărâre înainte. Ar fi bine să dați atenție și bugetului și să încercați să mențineți balanța între venituri și cheltuieli, recomandă horoscopul.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 9 decembrie 2019 Capricorn

Astăzi, în viața profesională, ar fi bine să nu amânați proiecte sau să renunțați la ele. Mai degrabă încercați să îi implicați și pe alții alături de voi și astfel veți descoperi că, prin muncă în echipă, veți găsi soluționarea. Se întrevăd și unele mici câștiguri financiare, care v-ar putea ajuta să vă creșteți economiile. În viața personală, întâlnirea cu un vechi prieten pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme v-ar putea da o bunădispoziție de care aveți nevoie.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 9 decembrie 2019 Vărsător

Puțin entuziasm va fi benefic pentru Săgetători în acest început de săptămână. Cu optimism și motivație veți descoperi că aveți resursele necesare să vă îndepliniți sarcinile, oricât de dificile ar fi. Și, de asemenea, puteți fi o sursă de inspirație  pentru cei din jurul vostru. În viața personală, nu încercați să vă izolați. Compania prietenilor, a familiei sau a persoanei iubite vă va aduce clipe plăcute.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 9 decembrie 2019 Peşti

Pentru Pești, dacă astăzi simțiți că sunt ape tulburi în relația voastră de dragoste, ar fi bine să nu mergeți pe premisa că partenerul vostru este cel care poartă responsabilitatea. Veți descoperi că o discuție sinceră și împăciuitoare va readuce rapid armonia în cuplu. În plan profesional, unele obstacole se vor dovedi a fi nu tocmai ușor de depășit. Încercați să nu fiți ezitanți, deciziile prompte vor fi cele eficiente, spune horoscopul.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 9 decembrie 2019. Nori de furtună în relația de cuplu