Antena Meniu Search
x

Horoscop 9 noiembrie 2019. Iubire ca în filme şi un gest de prietenie

Horoscop 9 noiembrie 2019. O zi care va depăşi aşteptările multor nativi în ceea ce priveşte dragostea, în timp ce alţii vor descoperi surse foarte bune de venit pentru viitorul apropiat. 

de Redactia Observator

la 08.11.2019, 12:53

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 9 noiembrie 2019. O zi care va depăşi aşteptările multor nativi în ceea ce priveşte dragostea, în timp ce alţii vor descoperi surse foarte bune de venit pentru viitorul apropiat. 

FIţi atenţi la persoanele din jur, unii vă pot fi prieteni, în timp ce în alte persoane ar fi indicat să nu vă puneţi toată încrederea. 

Horoscop 9 noiembrie 2019 Berbec

Nativii Berbec se bazează pe noroc în această zi, mai ales în ceea ce priveşte parcursul lor profesional. Dacă ştiţi că şansele de câştig sunt considerabile, atunci riscaţi, s-ar putea ca la final să aveţi parte de o surpriză extrem de plăcută. Spre seară ieşiţi totuşi din casă, faceţi o scurtă plimbare în aer liber sau organizaţi o întâlnire cu mai mulţi prieteni. 

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 9 noiembrie 2019 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt sfătuiţi de astrologi să lase ruşinea deoparte şi să îşi asume riscul de a încerca activităţi noi. Poate chiar să vorbiţi cu cineva, ori să-i propuneţi în sfârşit acelei persoane faţă de care aveţi sentimente puternice, să ieşiţi la o întâlnire romantică. Deşi veţi acţiona probabil cu multă timiditate, la finalul zilei veţi realiza că v-aţi învins temerile. 

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 9 noiembrie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, astrologii anunţă o zi liniştită pentru voi. Dacă v-aţi redescoperit o veche pasiune atunci este momentul necesar să duceţi bătălia până la final. Faceţi ceea ce iubiţi, munciţi cu drag şi doar aşa veţi avea spor şi rezultate deopotrivă remarcabile. În dragoste s-ar putea să fiţi indecişi, însă important este să aveţi grijă de sănătatea voastră, din toate punctele de vedere.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 9 noiembrie 2019 Rac

Nativii Rac au şansa de a se redescoperi. Faceţi o schimbare de look, mergeţi la cumpărături, schimbaţi-vă garderoba sau modificaţi mobila prin casă, practic orice vă aduce un aer nou şi o stare pozitivă. Dacă în ultima vreme v-aţi irosit tot timpul şi v-aţi cocnentrat doar asupra proiectelor profesionale, acum este momentul să vă gândiţi mai mult la voi. 

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 9 noiembrie 2019 Leu

Eşti cunoscut pentru puterea şi pentru loialitatea ta. De asemenea, munceşti din greu, o perseverenţă de neegalat. E uşor pentru tine să ajungi aproape de casa din vis sau de meseria din vis. Acum e momentul să treci la următorul pas, să poţi afirma că tu eşti, tu ai reuşit. E practic ultimul pas pentru a deveni persoana care ai crezut întotdeauna că eşti.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 9 noiembrie 2019 Fecioară

Nu există o Fecioară care să nu fie sensibilă. Nici astăzi nu e altfel. Aşa că vei trece prin această zi în cel mai bun mod cu putinţă pe care îl cunoşti. E posibil ca o lene bruscă să te lovească pe parcursul acestei zile. Poţi deveni uşor distras de un lucru care pare mai uşor de obţinut decât ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Dar dacă nu laşi asta să te domi, astăzi e ziua în care faci primul pas spre o viaţă mai bună pentru tine. Iar mâine îţi va părea o zi mult mai uşoară.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 9 noiembrie 2019 Balanţă

Faptul că alţii te încurajează îţi dă o mare nergie. E de parcă primeşti combustibil şi lucrezi mult mai repede. Şi azi e ziua în care şi prietenii, dar şi oameni necunoscuţi, te încurajează. Aşa că te simţi plin de enrgie. O energie care-ţi ajunge şi să te distrezi. Ai grijă însă, alege acea distracţie care te va ajuta şi să găseşti calea spre visele tale.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 9 noiembrie 2019 Scorpion

Legea atracţiei nu îţi e străină. Aşa că, la fel ca oricine altcineva poţi să ieşi puţin din felul tău obişnuit de a te manifesta. Pentru asta îţi vor fi puse la încercare toate cunoştineţele şi observaţiile tale despre comportament. Nu ar strica să începi ziua cu o plimbare lungă, petrecând mai mult timp în aer liber. Încearcă să prinzi răsăritul afară. Ai putea apoi să planifici obiectivele săptămânii următoare.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 9 noiembrie 2019 Săgetător

Dacă îşi doresc un anumit lucru, Săgetătorii trebuie să îl obţină singuri. Sfatul astrelor pentru tine este să nu aştepţi de la alţii să-ţi rezolve probelemele. Trebuie să ai mai multă încredere în tine şi în forţa ta. De asemenea, astăzi, ai face bine să nu te pierzi în conversații inutile, altfel tot timpul din ziua asta va fi pierdut. Seara, vei primi o veste importantă de la un prieten pe care nu l-ai mai văzut de foarte multă vreme. 

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 9 noiembrie 2019 Capricorn

Astăzi, Capricornii trebuie să fie mai creativi pentru a-şi putea atinge obiectivele. Te vei întâlni cu o persoană influentă, care te poate ajuta în carieră, aşa că încearcă să fii cât mai inspirat. Dacă ţi vei păstra calmul şi nu vei da semne de nervozitate ori de slăbiciune, totul va fi bine, spune horoscopul. Spre seară, după o zi dificilă, vei avea parte de o cină delicioasă. Relaxează-te, pentru că meriţi din plin!

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 9 noiembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt foarte stresaţi de problemele financiare din ultima perioadă şi simt nevoia de a se distanţa de probleme. O excursie la munte, de exemplu, te va scuti de iritare sau oboseală. Înceracă să gândeşti mai pozitiv şi vei vedea că rezultatul va fi unul spectaculos. În plus, un plan de afaceri bine pus la punct îşi va aduce cu siguranţă beneficiile financiare pe care le aştepţi. O altă soluţie ar putea fi schimbarea locului de muncă.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 9 noiembrie 2019 Peşti

Peştii vor primi astăzi tot felul de critici din partea apropiaţilor. Nu te pierde cu firea, nu te enerva, este sfatul astrelor. Nu ai niciun motiv să pui la inimă aceste vorbe, mai ales că nu sunt făcute cu rea intenţie. Chiar dacă vei simţi o mică frustrare, fă lucrurile aşa cum ştii tu cel mai bine, însă acordă câteva secunde şi criticilor primite. Cine ştie, poate există acolo şi un sâmbure de adevăr. 

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Horoscop 9 noiembrie 2019. Iubire ca în filme şi un gest de prietenie