Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2021 Berbec. Probleme cu banii şi mici dificultăţi în dragoste

Horoscop decembrie 2021 Berbec. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal încep luna decembrie plini de energie, nerăbdători și cu dorința de a schimba lucrurile.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 13:56

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Berbec - Shutterstock

Eclipsa de Soare din sectorul entuziasmului din 4 decembrie subliniază nevoia ta de a modifica rutina și de a încerca ceva nou. Cu toate acestea, energia prea multă pe care o ai poate conduce la epuizare, mai ales când guvernatorul tău, Marte, face aspect cu Jupiter pe 7 decembrie. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ!

Horoscop bani decembrie 2021 Berbec

Oricât de mult îți dorești să fii motivat, situația profesională te menține stresat, mai ales când o Venus și Pluto se află în conjuncție în data de 10 decembrie. Marte se mută în sectorul entuziamului și al energiei în data de 13 decembrie, și te înseamnă din nou la rebeliune față de reguli, dar în aceeași zi Mercur ajunge în sectorul carierei, ajutându-te să abordezi situația în mod rațional.

Horoscop dragoste decembrie 2021 Berbec

Pe acelaşi subiect

În sfârșit, vei începe să simți un spirit de sărbătoare pe 18 decembrie în timpul Lunii Pline, dar ai grijă la dificultățile în dragoste sau problemele cu banii începând de ziua următoare când Venus devine retrograd.

Perioada de vacanță în sine este dominată de careul Saturn-Uranus din 24 decembrie, ceea ce îți evidențiază frustrarea față de modul în care banii îți limitează realizarea visurilor. Din acest motiv, sezonul sărbătorilor poate fi prost gestionat, deși a doua conjuncție Venus-Pluto din 25 decembrie încurajează reflecție emoțională și gânduri ceva mai bune.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Berbec

Jupiter trece în sectorul viselor și al spiritualității pe 28 decembrie și aduce mai multă claritate asupra obiectivelor tale viitoare. Pe măsură ce 2022 se apropie, vei găsi o modalitate de a deveni mai autentic. Ai grijă de sănătatea ta şi rămâi precaut. Nu vă neglijați nici sănătatea în acesta perioadă și încerci să renunțați la alimente nesănătoase.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Berbec. Probleme cu banii şi mici dificultăţi în dragoste