Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021. Săgetătorii vor avea parte de zile în care li s-ar putea schimba destinul. O întâlnire întâmplătoare sau un schimb de mesaje ar putea face diferența pe plan amoros sau profesional.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 16:43

Horoscop Săgetător săptămâna 20 - 26 septembrie 2021
Horoscop Săgetător săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 - Shutterstock

Plină de oportunități, dar și obstacole. Așa va fi săptămâna nativilor din zodia Săgetător. Orice ai face și oricât de ocupat ai fi, astrele recomandă să dai curs fiecărei întâlniri. Pentru că e unul din acele momente în care nu știi de unde va sări iepurele.

Horoscop dragoste săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 Săgetător

Săgetătorii care sunt în căutarea unui partener ar face bine să se pregătească sufletește, pentru că li s-ar putea schimba viața fără să realizeze. Nu va veni niciun prinț pe cal alb, nu te va copleși nimeni cu mesaje siropoase, însă o simplă întâlnire ar putea da naștere unei conexiuni care, în timp și pe nesimțite, s-ar putea transforma într-o poveste de iubire. 

Horoscop bani săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 Săgetător

Banii nu vor veni din senin, de fapt, nu vei pune mâna pe sume importante în următoarele zile, dar nu asta ar trebui să îți stea pe cap. Important este să prinzi ocaziile din zbor. Ai toate motivele să fii cu ochii în patru și să analizezi fiecare situație pentru a vedea dacă există potențial de creștere. Nu subestima puterea norocului, doar că norocul ți-l vei face cu mâna ta, expunându-te mereu și fiind în centrul acțiunii. Dacă stai în casă nu se vor întâmpla lucrurile de la sine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Săgetător