Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Leu

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 Leu. Nativii din această zodie sunt sfătuiți să ia decizii concrete și clare, chiar dacă nu sunt neapărat cele mai bune.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 15:42

zodia leu
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Leu - Shutterstock

Indecizia este inamicul numărul unul al nativilor din zodia Leu. Încearcă să analizeze problemele din toate punctele de vedere, însă fără a ajunge la o soluție definitivă, ceea ce le creează disconfort psihic și le pune la îndoială modul de gândire.

Horoscop dragoste săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 Leu

În dragoste primești atât de mult pe cât te implici. Dacă vei reuși să ieși din zona de confort, să cunoști oameni noi și să te expui la tot felul de situații s-ar putea să cunoști o persoană cu adevărat specială. Important este să nu te izolezi de cei din jur decât dacă este necesar. Pe cât posibil, încearcă să eviți comunicarea prin mesaje online - da, este rapidă și confortabilă, dar lipsește elementul de apropiere. A trimise un mesaj e simplu, a pregăti o seară specială cu cineva necesită imaginație și implicare.

Horoscop bani săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 Leu

Pe acelaşi subiect

Banii nu vor veni din senin, iar șansele de a primi o mărire de salariu sau de a pune mâna pe o sumă considerabilă sunt mici. Așa că va trebui să te descurci cu ce ai la îndemână. Profită de hobby-urile tale, de ceea ce îți place să faci, în aceste zile poți scoate bani din absolut orice, pe internet. Dacă ai pasiune pentru un anumit domeniu / activitate trebuie doar să găsești o cale de a monetiza.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Leu