Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019. Vești excelente cu privire la bani

Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019. Se anunță o săptămână plină de evenimente, atât de plan personal, cât și pe plan sentimental. Nu ezitați să dați frâu liber imaginației, cerul este limita atunci când vă propuneți ceva, spune horoscopul săptămânii.

de Redactia Observator

la 18.11.2019, 15:59

Vezi și

Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019. Se anunță o săptămână plină de evenimente, atât de plan personal, cât și pe plan sentimental.

Nu ezitați să dați frâu liber imaginației, cerul este limita atunci când vă propuneți ceva, spune horoscopul săptămânii.

Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019 Scorpion

Avertizare pentru nativii din zodia Scorpion. Mare atenţie la oamenii din jur şi la cât de mult le povestiţi despre viaţa voastră personală - e posibil să spuneţi ceva ce veţi regreta. Însă în plan financiar veţi câştiga chiar şi suplimentar.

Horoscopul săptămânii 18 - 24 noiembrie 2019 Săgetător

Pentru Săgetător, care de vineri vor fi printre favoriţi, călătoriile sunt punctul forte. Fie că este vorba de afaceri în afara ţării sau doar în afara oraşului, sfatul astrelor este să trataţi totul cu calm şi să nu vă enervaţi dacă vreţi să le încheiaţi cu succes.

Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019 Capricorn

Relaţia cu superiorii ar putea avea de suferit dacă nativii Capricorn nu o tratează cu grijă. Sunteţi foarte intiutivi, iar asta vă poate ajuta să găsiţi soluţii pentru proiectele care păreau greu de realizat.

Horoscopul săptămânii 18 - 24 noiembrie 2019 Vărsător

Este o săptămână excelentă pentru socializare, iar Vărsătorii care au buget de investit o pot face cu toată încrederea pentru că astrele vă ajută din plin. Şi un mic sfat: actele de caritate vor fi răsplătite în doză triplă.

Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019 Pești

Peștii pot fi surprinşi de o avansare în plan profesional, dar şi de o călătorie, un drum sau o delegaţie imprevizibilă. Cei care studiază să aibă grijă la conversaţiile cu profesorii dacă nu vor să fie ei surprinşi negativ, în acest caz.

Horoscopul săptămânii 18 - 24 noiembrie 2019 Berbec

O perioadă în care intuiţia Berbecilor se ridică la cote înalte. Aveţi şansa de a vă reorienta din punct de vedere profesional sau de a avansa la actualul loc de muncă. Dar ţineţi-vă sub control energia şi nu munciţi peste măsură.

Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019 Taur

Nativii Taur au noroc pe zona financiară! Este vorba fie de o promovare, fie de o sumă primită cadou. Însă la capitolul sănătate nu staţi foarte bine, aşa că mare grijă să nu faceţi excese, inclusiv de muncă.

Horoscopul săptămânii 18 - 24 noiembrie 2019 Gemeni

Gemenii au o putere de regenerare fabuloasă şi asta îi ajută mai ales în formarea unor parteneriate sau asocieri. Descoperiţi-vă adevăratele talente, iar recompensele nu vor lipsi, însă, nu vă pripiţi dacă vreţi să faceţi investiţii.

Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019 Rac

Şi Racii sunt susţinuţi de astre pe zona parteneriatelor. Însă în cazul vostru vă lipseşte energia creativă. Trebuie să ieşiţi în evidenţă cu ceva nou şi să nu fiţi simpli executanţi, aşa că o doză de curaj nu strică.

Horoscopul săptămânii 18 - 24 noiembrie 2019 Leu

Pentru Lei comunicarea, fie ea scrisă sau verbală, este foarte bună, dar se pot enerva cam repede din cauza promisiunilor încălcate. Astrele vă recomandă să observaţi în această perioadă doar lucrurile pozitive.

Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019 Fecioară

Favoritele zodiacului când vorbim de bani sunt Fecioarele. Dar asta doar dacă apelează la prudenţă! Pe de altă parte, este o perioadă bună să cumpăraţi o nouă locuinţă aşa că trebuie să găsiţi un echilibru.

Horoscopul săptămânii 18 - 24 noiembrie 2019 Balanță

Iar Balanțele, dacă tot am vorbit de echilibru, trebuie şi ele să-l găsească indiferent de circumstanţe. Cele care călătoresc pot lega conexiuni importante, iar în plan financiar pot rezolva o problemă care le-a dat multe bătăi de cap.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019. Vești excelente cu privire la bani