Antena Meniu Search
x

Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc

Dacă avem un vis, astăzi putem începe să lucrăm la el. Asta pentru că beneficiem de energie creativă din partea unui fenomen extrem de benefic.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.06.2021, 14:40

Vezi și

Poate nu aţi auzit încă de termenul Zmeu în astrologie, însă, doar un lucru trebuie să ştiţi. Este un aspect ultra benefic care ne ajută în relaţia cu familia, la job şi în chestiunile birocratice.

 Astăzi este ziua perfectă, dacă nu aţi făcut-o până acum, să puneţi în mişcare materializarea visurilor voastre. Formulaţi strategii, planuri sau faceţi primul pas către obiectivul pe care îl aveţi. Mâine, nevoia de libertate ne va acapara. În aceeaşi măsură şi dorinţa de a ne delimita teritoriul de acţiune se va face simţită.

Vibraţia Zilei 24 iunie. Simţim nevoia de apartenenţă

Venus face un aspect de sextil cu Lilith care reprezintă libertatea, dar ne şi trezeste nevoia de apartenenţă, de susţinere. Vom fi destul de sentimentali, vom reacţiona impulsiv şi chiar agresiv, aşa că mare atenţie cum gestionaţi cantitatea mare de emoţii pe care o aveţi. Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.

În plus, în fiecare an Jupiter se află timp de câteva luni în mișcare inversă. Jupiter retrograd 2021 se va afla în toată această perioadă în transit din zodia Peștilor în zodia Vărsătorilor. Acest lucru va influența complet modul de a lua decizii importante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc