Antena Meniu Search
x

Video Vibrația zilei de 25 iunie. Liber la cumpărături, dar atenţie la excesele alimentare

Horoscop 25 iunie. Astăzi este Lună Plină, o zi perfectă să analizăm lucrurile la care vrem să renunţăm indiferent de natura lor.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.06.2021, 15:38

Vezi și

Astăzi primează nevoia de libertate. Venus, planeta iubirii şi a banilor, face un aspect de sextil cu Lilith, adică luna neagră, care este adepta libertăţii. Acest fenomen mai are o direcţie însă, pentru că ne amplifică şi dorinţa de apartenenţă, de sprijin din partea oamenilor pe care îi iubim. Dar dacă nu beneficiem de această susţinire, o să avem tendinţa să reacţionăm impulsiv, ceea ce înseamnă că gestionarea emoţiilor este soluţia care ne salvează şi de la eventuale conflicte.

Vineri, Luna tranzitează semnul Capricornului, aşa că suntem avantajaţi dacă dăm dovadă de simţ practic. Partea cea mai bună este că Mercur a ieşit din retrogradare. Aşa că avem liber la cumpărături. Dar mare grijă la excese, pentru că suntem predispuşi în special când vine vorba de alimentaţie să exagerăm, iar asta ne aduce evident kilograme în plus sau probleme de sănătate.

Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman

Descoperă totul despre zodiile de apă. Află care sunt caracteristicile, compatibilitățile, și comportamentul în dragoste pentru fiecare nativ în parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Vibrația zilei de 25 iunie. Liber la cumpărături, dar atenţie la excesele alimentare