Antena Meniu Search
x

Zodii care se vor despărți în 2020

Până când 2020 ne va despărți, ar putea spune trei zodii, pentru care anul viitor ar putea aduce o dureroasă dar necesară schimbare. Nimic dramatic sau copleșitor, din contra - o eliberare ce le va permite, într-un final, să trăiască așa cum și-ar fi dorit mereu.

de Redactia Observator

la 08.12.2019, 15:59

Zodii care se vor despărți în 2020
Pentru trei zodii, anul viitor ar putea aduce schimbări majore pe plan sentimental - unsplash.com

"Până când 2020 ne va despărți", ar putea spune trei zodii, pentru care anul viitor ar putea aduce o dureroasă dar necesară schimbare.

Nimic dramatic sau copleșitor, din contra - o eliberare ce le va permite, într-un final, să trăiască așa cum și-ar fi dorit mereu.

Taur

Nativii din Taur ar putea trece prin clipe mai puțin plăcute în 2020. Ceea ce părea a fi o poveste de dragoste demnă de filme s-ar putea transforma, cu o viteză fulgerătoare, într-un morman de regrete și amintiri. De obicei, Taurii se despart greu spre deloc de persoana iubită, așa că cei care vor face pasul decisiv vor avea, probabil, sute de motive serioase. Nici gând de capricii, trădări sau decizii luate la cald. Deopotrivă pasionali și calculați, nativii din Taur vor ști cu exactitate când e momentul pentru a spune "adio". De obicei, mult mai târziu decât ar fi trebuit.

Capricorn

Dacă au de cine să se despartă, Capricornii o vor face cu un profesionalism demn de o cauză mai bună. Dacă nu, vor găsi ei pe cineva în timp util. Este în firea lor să trăiască la intensitate maximă, chiar dacă în jumătate din timp stau singuri, iar în cealaltă fie se ceartă, fie iubesc pătimaș. Asta doar atât timp cât nu găsesc persoana potrivită. Atunci când își vor cunoaște sufletul-pereche, la fel de imprevizibil și misterios ca și ei, Capricornii vor deveni de nerecunoscut - cuminți, loiali și prietenoși. Dar mai este timp până atunci, iar 2020 se anunță numai bun pentru câteva despărțiri răsunătoare.

Fecioară

Pentru Fecioare despărțirea este o chestiune de ordin matematic. Calcul rece, precizie de ceasornicar, totul plănuit, aranjat, organizat și executat după manual. Atunci când spun "adio" nativii din Fecioară sunt deja cu gândul la următoarea aventură, iar în mintea lor plecați de multă vreme. Mai rămânea doar de făcut anunțul. Puține Fecioare umblă cu jumătăți de măsură. Fie sunt îndrăgostite peste cap și loiale, fie n-au nici cea mai mică emoție. Orice, însă nu monotonie și compromis. Iar cele care se află într-o situație delicată probabil au început, oricum, organizarea unei despărțiri de toată frumusețea, ce urmează a fi prezentată concis partenerului, cândva prin 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodii care se vor despărți în 2020