Antena Meniu Search
x

3 zodii care își vor găsi jumătatea în 2020

Pentru trei zodii, anul 2020 se anunță a fi plin de noroc în dragoste. Va fi nevoie doar de puțin curaj și de un salt în necunoscut ce, în primele momente, pare de-a dreptul hazardat.

de Redactia Observator

la 18.01.2020, 16:28

Top 3 zodii care își vor găsi dragostea în 2020
Zodii cu noroc în dragoste în 2020 - Pixabay

Pentru trei zodii, anul 2020 se anunță a fi plin de noroc în dragoste. Va fi nevoie doar de puțin curaj și de un salt în necunoscut ce, în primele momente, pare de-a dreptul hazardat.

Însă niciun succes nu vine fără o doză serioasă de risc. Așadar, pentru cei ce simt că au prins din zbor o ocazie unică, îndoielile nu-și au rostul.

Taur

2020 este anul Taurilor, cel puțin pe plan sentimental. Chiar și cei care nu mai cred în iubire vor avea șansa de a cunoaște o persoană care să le șteargă rapid toate ideile preconcepute despre relații. Atunci când cunoști pe cine trebuie, iluziile se spulberă cu o viteză copleșitoare, iar nativii din zodia Taur o vor simți pe propria piele. Important este ca, de această dată, să știe clar ce își doresc. Când nu înțelegi prea bine ce vrei, șansa de a găsi ce trebuie este mică spre nulă.

Rac

Autoproclamați ghinioniști în dragoste, Racii și-ar putea găsi sufletul-pereche chiar în lista lor restrânsă de prieteni, amici sau chiar colegi. Ca în mai toate experiențele lor în iubire, totul se va întâmpla foarte rapid, iar fără să știe nativii din Rac se vor trezi făcând planuri de nuntă. Ceea ce nu este deloc rău, mai ales pentru cei care pleacau de la ideea că vor rămâne singuri până la adânci bătrâneți. Va fi însă important ca Racii să iasă din propria carapace și din propria casă, de altfel, pentru a își extinde orizonturile.

Scorpion

Cuceritorii zodiacului sunt și ghinioniștii lui. În ciuda nenumăratelor tentații și persoane care le pică cu tronc, Scorpionii se hotărăsc cu greu cu privire la o singură persoană. Pur și simplu, din prea multe posibilități, o aleg pe cea ce a fi singuri și, mai rău, nici măcar nu le convine. 2020 ar putea aduce o schimbare a acestei strategii nu tocmai strălucitoare, mai ales pentru nativii din zodia Scorpion care sunt dispuși să renunțe la iluzii și singurătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » 3 zodii care își vor găsi jumătatea în 2020