Antena Meniu Search
x

Afacerist american, blocat șase luni de pandemia de coronavirus într-un oraș părăsit din California (Video)

Un american a căutat izolarea și a primit mai mult decât a cerut. La începutul pandemiei, antreprenorul a cumpărat un orăşel părăsit din California cu gândul să-l renoveze și s-a trezit blocat acolo timp de șase luni. Pentru a nu se rupe total de lume, el şi-a creat un canal online și a povestit tot ce a trăit. 

de Redactia Observator

la 15.10.2020, 23:37

Vezi și
  • Afaceristul a cumpărat orașul părăsit cu 1,4 milioane de dolari.
  • Afaceristul intenționa să transforme orașul părăsit într-o atracție turistică.

Înainte de a fi un oraş fantomă, Cerro Gordo era o localitate minieră. Oamenii au început să o părăsească în anii '50. În 2018, antreprenorul Brent Underwood, cu ajutorul unor investitori, a cumpărat oraşul din California cu 1,4 milioane de dolari. Visa să îl transforme în atracţie turistică, dar pandemia i-a stricat planurile. 

Brent Underwood, antreprenor: Am sosit aici în martie, într-un fel pentru a scăpa de pandemie. Mă gândeam că vin pentru 3-4 săptămâni.

Scoteala nu s-a potrivit, iar Brent a rămas captiv în oraşul pustiu, cu câteva sute de case, magazine şi depozite de materiale. 

Singurele fiinţe care l-au acompaniat au fost șapte pisici şi patru capre. 

Brent Underwood, antreprenor: Şase luni mai târziu sunt încă aici şi acum e casa mea. Îmi place al naibii de mult. 

Singur, el a renovat 20 de case, iar acum vrea să transforme un magazin universal în muzeu. Americanul a explorat şi minele, în căutare de surse de apă.

Antreprenorul și-a povestit aventurile şi a promovat oraşul pe canalul său online, unde a strâns sute de mii de vizualizări. 

Brent nu este singurul care s-a trezit în carantină într-un loc părăsit. 

Un castel irlandez vechi de 800 de ani transformat în hotel, o Grădină Zoo din Marea Britanie, un spital vietnamez abandonat sau o colibă din bambus din Bali închiriată se mai numără printre locurile unde oamenii au rămas izolaţi în pandemie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Afacerist american, blocat șase luni de pandemia de coronavirus într-un oraș părăsit din California (Video)