Antena Meniu Search
x

Video Valentin şi Codruţa Sanfira, mărturisiri emoţionante de la cununie. Artistul a lansat o piesă inspirată din propria lor poveste de dragoste

Unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa unui cuplu a devenit sursă de inspiraţie pentru Valentin Sanfira. Imediat după cununia cu a lui Codruţa Filip, artistul a aşternut pe portativ o piesă de suflet.

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 14:28

Vezi și

"Îmbracă-te, fata mea, mireasă" este dedicată tuturor taţilor care îşi văd fiicele în faţa altarului. Iar Valentin ne-a ales pe noi să îşi prezinte, în premieră, munca.

"Am avut ocazia să prezint o melodie de suflet. Este o piesă realizată chiar după cununia noastră civilă, pentru că tata socru în momentul în care a venit şi mi-a dăruit fata, a plâns. Atunci m-am gândit să fac un cântec special pentru taţii care îşi dau fetele", a spus Valentin. 

Artistul a vorbit în platoul Observator şi despre videoclipul piesei, care este realizat pe Cheile Sohodolului, o zonă superbă a Gorjului. 

Mai multe detalii despre culisele videoclipului, despre căsnicia celor doi, dar şi despre planurile de viitor, găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Valentin şi Codruţa Sanfira, mărturisiri emoţionante de la cununie. Artistul a lansat o piesă inspirată din propria lor poveste de dragoste