Antena Meniu Search
x

Video Percheziţii în Bucureşti şi alte 3 judeţe, într-un dosar de tâlhărie. 50 de persoane, duse la audieri - surse

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente au efectuat joi dimineaţa, percheziţii la 19 locaţii din Bucureşti şi alte trei judeţe, într-un dosar de tâlhărie, deschis în luna august în urma meciului din Conference League dintre FCSB și Vikings.

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 09:32

Vezi și

Dosarul a fost deschis în vara acestui an, după ce un grup de suporteri aflaţi la meci au tâlhărit un bărbat care se afla împreună cu fiul sau de 14 ani. Huliganii, aveau asupra lor arme albe, obiecte contondente, mănuși, cagule, parte din ele fiind găsite și la percheziții.

Potrivit surselor Observator, aproximativ 50 de persoane vor ajunge în cursul zilei de astăzi la audieri. Cercetările în acest dosar sunt desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. 

La activitățile de joi dimineaţă, au participat jandarmi ai Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Ce spun autorităţile

Pe acelaşi subiect

În această dimineață, 6 octombrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 14 mandate de aducere, în București și în județele Ilfov, Giurgiu și Vâlcea, într-un dosar penal de tâlhărie calificată. 

Cercetările sunt desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. 

Material realizat cu ajutorul informaţiilor transmise de reporterul Observator Bogdan Dinu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Justitie » Percheziţii în Bucureşti şi alte 3 judeţe, într-un dosar de tâlhărie. 50 de persoane, duse la audieri - surse