Antena Meniu Search
x
LIVE

Bătut brutal pentru că a cerut indicaţii după ce a greşit drumul, în Anglia. A avut nevoie de o intervenţie de reconstrucţie facială

Un tată a fost bătut cu brutalitate și lăsat aproape să moară, după acesta s-a rătăcit și a cerut simple indicații despre direcția în care trebuia să meargă, unui grup de oameni.

De Redactia Observator la 03.10.2022, 10:48
Bărbatul a avut nevoie de o intervenţie de reconstrucţie facială
Bătut brutal pentru că a cerut indicaţii după ce a greşit drumul - Google Streetview

Shaun Mollon, în vârstă de 49 de ani, a fost victima unui atac neprovocat, deoarece a fost lăsat în stare de inconștiență și lovit în mod repetat. Bărbatul a suferit de atunci o intervenție chirurgicală de reconstrucție facială ca urmare a atacului îngrozitor. Shaun era în Burton, Staffordshire, la serviciu și a ieșit să în oraș cu colegii săi, în seara în care a fost atacat, relatează Mirror.

"Este absolut devasat și nu a mai ieșit din camera lui de o săptămână. Ne-a distrus viețile. Îi este frică de orice zgomot mic și nu vrea ca nimeni să-l atingă. Nu mai este persoana care a fost. Este speriat tot timpul și continuă să aibă flashback-uri, pe măsură ce lucrurile se întorc la el și continuă să retrăiască acel impact inițial. Este îngrozitor. A fost foarte greu pentru noi toți”, a declarat soția Julianne.

Bărbatul a fost abordat din spate, lovit cu pumnul și lăsat în stare de inconștiență

După ce a terminat seara cu colegii săi, Shaun a decis să se întoarcă la hotelul unde stătea, deoarece avea de lucru a doua zi. Cu toate acestea, s-a pierdut după ce a luat un viraj greșit și a văzut un grup de oameni într-o parcare, așa că le-a cerut indicații. Când a oprit, bărbatul a fost abordat din spate, lovit cu pumnul într-o parte a feței și lăsat în stare de inconștiență, a explicat soția lui, Julianne, cu inima zdrobită. Grupul, format din tineri despre care se crede că au peste 20 de ani, incusiv fete, l-au lăsat aproape mort și au plecat cu mașina. 

Shaun și-a recăpătat apoi cunoștința și a reușit să se întoarcă la colegii săi care l-au dus rapid la spital. A rămas cu răni îngrozitoare și dureroase, inclusiv o fractură a maxilarului, o arcadă spartă, la fel și osul obrazului. El a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și reconstrui fața cu plăci de metal și înapoi în orașul său natal, York. Inițial a fost dus la Queen's Hospital din Burton, înainte de a fi mutat la Derby. El nu poate să mănânce sau bea din cauza durerii, dar, în afară de rănile fizice, aceasta a avut un impact uriaș asupra sănătății sale mintale, a spus soția sa.

Soția bărbatului a aflat ce s-a întâmplat după ce a primit un telefon de la soțul ei la ora 3:00 dimineața, dar cu greu l-a putut înțelege din cauza maxilarului rupt. „Tocmai m-am trezit și mi-a fost rău și, de îndată ce am putut, am rugat un prieten să mă ducă la el, pentru că eu nu eram în stare să conduc. Este norocos că este încă în viață. Este un lucru atât de crud și insensibil să faci asta și pur și simplu să fugi. Ar fi putut fi mort”, a adăugat femeia. Poliția din Staffordshire a lansat un apel pentru ca oricine ar putea avea informații despre atac să se prezintela secțeie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Bătut brutal pentru că a cerut indicaţii după ce a greşit drumul, în Anglia. A avut nevoie de o intervenţie de reconstrucţie facială