Antena Meniu Search
x

Video Familie de români distrusă pe un drum din Italia. Mama și fiica au murit pe loc, tatăl și fiul luptă să trăiască

Imagini de groază pe un drum din Italia, acolo unde o familie de români a fost distrusă în urma unui accident înfiorător, după ce mașina în care se afla, un Opel Corsa, s-a ciocnit cu un Hyundai Ix20. Tragedia a avut loc duminică seară, într-o intersecție din Bozzolo, o comună din provincia Mantova.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.11.2022, 22:19

Vezi și

Duminică seară, chiar înainte de ora 17.00, pe drumul de stat 10, la intersecția Tezzoglio din Bozzolo, un Opel Corsa care se deplasa în direcția Mantova a fost spulberat de un Hyundai Ix20, impactul frontal fiind unul devastator. Două femei, mamă și fiică, de naționalitate română, au murit pe loc, scrie publicația locală Mantova Uno. Maria Arborio, în vârstă de 70 de ani, și Gianina Maria Mentel, de 45 de ani, erau în Opel, pe bancheta din spate, când s-a produs nenorocirea. Mașina era condusă de fiul Gianinei, în vârstă de 21 de ani, tatăl acestuia aflându-se pe locul din dreapta față. Amândoi au fost transportați în stare gravă la spitalul din Mantova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, la spital a ajuns și cuplul din Hyundai, un bărbat de 59 de ani, de profesie medic dermatolog, și partenera lui, o femeie de 44 de ani. 

Pe acelaşi subiect

Viceprimarul din Cizzolo: "O familie exemplară"

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, trei elicoptere din Brescia, Bergamo și Como, carabinierii din Gazzuolo și pompierii din Viadana. Chiar și primarul din Bozzolo Giuseppe Torchio a mers la locul tragediei, iar drumul a rămas închis până seara târziu. Dinamica accidentului este acum examinată de agenții Poliției Rutiere Mantova, însă, din primele informații, s-ar părea că autoturismul Hyundai ar fi intrat în intersecție exact când se apropia Opelul. 

Comunitatea din Cizzolo, unde locuiau victimele, este în stare de șoc. Despre familia de români distrusă în accident, viceprimarul spune că era una "exemplară", scrie Gazzetta di Mantova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Familie de români distrusă pe un drum din Italia. Mama și fiica au murit pe loc, tatăl și fiul luptă să trăiască