Antena Meniu Search
x

"Grinch din viaţa reală". Femeie din Anglia, filmată cum fură cadourile de Crăciun ale unui copil cu deficiențe de auz

O femeie a fost prinsă în timp ce fură cadourile de Crăciun ale unui copilaș surd, chiar de mama micuțului.

de Redactia Observator

la 01.12.2022, 15:55

Victoria Bees a surprins jaful, în plină zi, cu camera de supraveghere amplasată pe soneria de la ușă, în Cheltenham, Gloucestershire. Coletul valora sute de euro și conținea cadouri de Crăciun pe care femeia le-a cumpărat de Black Friday, relatează Mirror

Copilașul femeii este surd, iar ea și-a cheltuit tot salariul pentru a-l face fericit de Crăciun

Victoria, în vârstă de 42 de ani, și-a cheltuit întregul salariu pentru cadourile de Crăciun care includeau electronice pentru băiețelul ei de doi ani, parțial surd, precum și pentru fiica ei de cinci ani.

Știu că toată lumea se luptă cu aceste vremuri grele, dar cât de jos să cobori ca să faci așa ceva? Sunt atât de dezamăgită. Toată lumea se zbate, dar nu aș putea să fur niciodată de la nimeni. Practic, ea a furat Crăciunul copiilor mei, exact cum a făcut Grinch. Pot să cumpăr din nou câteva dintre cadouri, dar unele dintre jucăriile nu mai există pe stoc. Sunt complet conștient că sunt doar obiecte, însă, după toată nebunia cu covidul, Crăciunul înseamnă să petrecem timp împreună”,a spus mama revoltată.

De asemenea, ea l-a acuzat pe curier pentru că i-a lăsat comanda în fața ușii, în loc să se întoarcă și să-l livreze în altă zi, când femeia ar fi fost acasă pentru a-l putea lua. De atunci, poliția a deschis o anchetă în privința incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Grinch din viaţa reală". Femeie din Anglia, filmată cum fură cadourile de Crăciun ale unui copil cu deficiențe de auz