Antena Meniu Search
x

Foto "Mă cutremur, gândindu-mă, ce-i viața omului". Cornel a murit în drum spre România, după ce i s-a făcut rău în autocar. Era divorțat și tatăl unui copil

Singur și departe de casă, așa și-a găsit sfârșitul Cornel. Plecase din Spania, se afla în autocar în drum spre România, când în Italia i s-a făcut brusc rău. A fost dus de urgență la spital, însă inima i s-a oprit pentru totdeauna la 44 de ani.

de Monica Palade

la 04.06.2023, 09:25

Originar din Botoșani, românul lucra în Zaragoza, Spania. Acum prietenii și cunoștințele sale încearcă să îi aducă trupul în țară pentru a fi îngropat alături de părinții săi.

A murit în drum spre casă

„Bună ziua tuturor! Am un apel la toate persoanele care ne pot ajuta sa repatriem corpul decedat al tânărului Cornel I de 44 de ani, din Italia, dupa un accident tragic, fiind în tranzit spre România. A plecat de lângă noi fulgerător un prieten, vecin, tată, fiu… îl vom înmormânta acasă, lângă părinții lui, înmormântați la Cimitirul pacea din Botoșani. Rog și apelez la bunătatea voastră să strângem niște bănuți , neavând pe nimeni care să îl ajute, fiind singur la părinți”, a scris Adriana Miron într-o postare publicată pe Facebook, unde scris și cu cine se poate lua legătura.

În țară, preoteasa Anamaria Macuc, de la Parohia Pacea, a făcut și ea un apel pentru a se putea strânge bani pentru înmormântarea lui Cornel. „Mă cutremur, gândindu-mă, ce-i viața omului...unde te pornești și unde ajungi și cum ajungi... 44 ani... Moartea "n-are vârstă"... și nici " nu ține cont" cât de departe ești de pământul românesc. Este din Botosani, s-a născut pe 29 aprilie 1979. Veșnica lui pomenire și Dumnezeu să-l ierte! Ce-i viața omului și ce greu să fii singur, să mori printre străini și departe de țară”, a scris aceasta pe pagina de Facebook.

„A suferit un accident vascular în timp ce se afla în autocar. Cornel era divorțat, are și un copil minor. Nu avea pe nimeni în Italia, doar o rudă îndepărtată care încearcă să-i ajute familia”, a declarat părintele Ursachi din Piacenza pentru rotalianul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Mă cutremur, gândindu-mă, ce-i viața omului". Cornel a murit în drum spre România, după ce i s-a făcut rău în autocar. Era divorțat și tatăl unui copil