Antena Meniu Search
x

Un bărbat din India susține că a fost răpit și violat de patru tinere. L-ar fi drogat, dus într-o pădure şi lăsat să moară

Un bărbat din India susține că a fost răpit și violat de un grup format din patru tinere, după ce a fost drogat. 

De Redactia Observator la 07.12.2022, 21:59
L-ar fi drogat, dus într-o pădure şi lăsat să moară
Un bărbat din India susține că a fost răpit și violat de patru tinere - Shutterstock

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, spune că patru femei l-au băgat forțat într-un vehicul în timp ce mergea luni, 5 decembrie, în orașul Jalandhar din Punjab, India. El susține că a fost apoi supus la câteva ore de agresiune sexuală înainte de a fi aruncat într-o pădure, târziu în noapte, unde l-ar fi lăsat să moară, relatează Mirror.

Tânărul de 20 de ani susține că a fost dus într-o pădure unde femeile l-au drogat și abuzat sexual

Bărbatul și-a detaliat acuzațiile, după ce a decis să nu vorbească cu poliția la cererea soției sale. Aceasta nu a dorit ca bărbatul să depună plângere și să se supună pericolului, din nou, fiind mulțumită de faptul că soțul ei este în viață și teafăr.

Femeile, despre care acesta a spus că vorbeau între ele în engleză, dar au vorbit doar cu bărbatul în punjabi, limba lor maternă, apoi i-au cerut informații despre o adresă pe care i-au înmânat-o pe o foaie de hârtie. Ulterior, una din femei i-ar fi pulverizat o substanță în ochi care l-a făcut pe acesta să-și piardă vederea pentru o perioadă scurtă de timp și, mai apoi, să leșine.

Când s-a trezit, era în mașină legat la ochi și cu mâinile legate la spate. Apoi susține că a fost dus într-o pădure și drogat. După ce l-au forțat să bea o parte dintr-o substanță halucinogenă, cele patru femei l-ar fi violat. El spune că a fost lăsat la fața locului în jurul orei 3:00 dimineața, înainte de a scăpa și a se întoarce în cele din urmă acasă. Ulterior, o anchetă a fost deschisă iar poliția caută vinovatele.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un bărbat din India susține că a fost răpit și violat de patru tinere. L-ar fi drogat, dus într-o pădure şi lăsat să moară