Antena Meniu Search
x

Foto Sacrificiul suprem: Un bărbat a murit încercând să salveze o fetiță de 10 ani care a căzut într-un iaz înghețat: ''A pierit ca un erou''

Un bărbat din Illinois a murit încercând să salveze o fetiță de zece ani care a căzut într-un iaz înghețat, în timp ce încerca să-și salveze câinii.

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 13:01

Un bărbat a murit încercând să salveze o fetiță de 10 ani care a căzut într-un iaz înghețat
Un bărbat a murit încercând să salveze o fetiță de 10 ani care a căzut într-un iaz înghețat - Facebook

Carlos Serafin, în vârstă de 31 de ani, și soțul său Bill Croy, în vârstă de 47 de ani, tutorii legali ai surorilor Ma'Liyah White, în vârstă de 10 ani, și Bailey, în vârstă de 8 ani, se plimbau împreună în Charleston cu cei trei câini ai familiei, sâmbătă dimineața.

Cu puțin înainte de ora 8, câinii căzuseră prin gheața unui iaz înghețat - iar Ma'Liyah a alergat după ei pentru a încerca să-i salveze. Serafin nu a ezitat înainte de a sări în apă pentru a o salva la rândul său, a declarat mătușa fetei, Amanda Beals, pentru DailyMail.

Înger păzitor pentru fetiţă şi pentru căţei

Atât bărbatul, cât și copila au fost scoși în cele din urmă de pompierii din districtul Lincoln și de către echipajul de scafandri, dar Serafin a fost declarat mort după ce a fost dus la spital. Fetiţa a fost transportată cu avionul la Spitalul Fundației Carle, unde rămâne internată în stare critică. Ea nu a arătat activitate cerebrală, dar mătuşa a spus că există speranţa că se va recupera, deoarece plămânii ei au arătat ușoare semne de îmbunătățire. ''Familiile noastre vor să știe toată lumea că Carlos a pierit ca un erou. Era o persoană spontană și nu s-a gândit niciodată de două ori. Își iubea atât de mult fetele și câinii'', a adăugat ea.

De asemenea, au fost scoşi și cei trei câini blocați din iaz. Unul dintre ei nu a supraviețuit. Mătuşa cere empatie din partea oamenilor, în timp ce familia traversează această situație dificilă, adăugând că Serafin nu avea asigurare de viață. Ea a creat o pagină GoFundMe pentru a ajuta la acoperirea costurilor pentru înmormântare, dar și pentru recuperarea fetiţei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Mapamond » Sacrificiul suprem: Un bărbat a murit încercând să salveze o fetiță de 10 ani care a căzut într-un iaz înghețat: ''A pierit ca un erou''