Antena Meniu Search
x
LIVE

Un alt atac sângeros, în SUA. Un tânăr de 21 de ani a intrat într-un magazin și a ucis trei oameni, apoi și-a luat viața

Un tânăr a ucis trei persoane, după care s-a sinucis, la Yakima, în statul american Washington, anunţă poliţia, al treilea atac armat în decurs de patru zile în Vest.

De Redactia Observator la 25.01.2023, 14:53
Vezi și

Atacul a avut loc marți, la ora locală 3:00, într-un magazin alimentar in Yakima, un oraş cu 97.000 de locuitori, situat la două ore de Seattle. Suspectul, Jarid Haddock, este un tânăr în vârstă de 21 de ani și nu avea un motiv special pentru care a decis să apleze la gestul extrem, potrivit poliției.

Tânărul și-a sunat mama și a recunoscut faptele

”Nu exista un conflict evident între aceste persoane. Bărbatul a intrat în magazin şi a început să tragă”, a anunţat şeful Poliţiei din Yakima, Matthew Murray.

Pe acelaşi subiect

Tânărul a tras apoi în doi oameni, în afara magazinului, după care a furat o maşină şi a fugit. Autoritățile au pornit pe urmele lui și au avertizat că suspectul era ”înarmat şi periculos”. Mai târziu, o femeie a sunat la poliție a spus că bărbatul căutat i-a folosit telefonul. ”El a sunat-o pe mama lui şi a spus mai multe lucruri incriminante, precum: "i-am ucis pe aceşti oameni",  după care a spus că se va sinucide”, a declarat presei Matthew Murray.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un alt atac sângeros, în SUA. Un tânăr de 21 de ani a intrat într-un magazin și a ucis trei oameni, apoi și-a luat viața