Antena Meniu Search
x

Video Un român, viaţă de lux în spatele gratiilor: „Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regește!” Bărbatul aflat în Franţa este viral pe TikTok

George, un român aflat în spatele gratiilor în Franţa, este viral pe TikTok cu filmuleţele pe care le face din spatele gratiilor.

de Monica Palade

la 08.09.2021, 12:47

Vezi și

Bărbatul, care are cont din noiembrie 2020, este foarte activ şi se laudă cu mâncarea pe care o primeşte în spatele gratiilor. În plus, se laudă că o duce regeşte: Are cel puţin două telefoane mobile şi pe lângă el îşi filmează şi colegii de închisoare.

“Haideți să vă arăt ce ne-a adus Justiția la masă astăzi…pepene galben, paste, desert. Ficăţei de raţă cu o salată, cartofi şi ouă, piersică, peşte prăjit, legume sote, desert”, informează bărbatul. Într-un alt filmuleţ, bărbatul îl ascultă pe Dani Mocanu.

Viaţă de lux în spatele gratiilor

„Avem țara plină de sifoane și de șmecheri care mor de foame/ Când te descurci te dă în primire/ Dă la gardă informații despre tine”, „Stau pe locul cu puterea, nu contează cum e vremea/ Eu trec prin foc și prin apă și nu mă las niciodată”, sunt doar câteva din versurile dedicate „fanilor”. Individul chiar îi îndeamnă uneori pe cei ce stau „cu mâna întinsă” să meargă în Franța, să „dea în cap și așa ajung în lux”, la pușcărie, scrie replicaonline.ro.

Cotidianul Le Monde scria în februarie 2020 că în 12.000 de celule din 60 de penitenciare franceze au fost instalate telefoane fixe, ca până la începutul anului 2021, să nu mai fie nicio celulă neconectată. „Scopul principal al instalării telefoanelor în celule este păstrarea legăturilor cu familiile”, a explicat directorul administrației penitenciarelor, Stéphane Brédin, în 2020.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Un român, viaţă de lux în spatele gratiilor: „Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regește!” Bărbatul aflat în Franţa este viral pe TikTok