Antena Meniu Search
x

Galerie foto Casa Zurli revine la Antena 1, în fiecare duminică, de la ora 10:00

Trupa-fenomen pentru copii, Gaşca Zurli, revine la Antena 1 cu cel mai nou sezon Casa Zurli, în fiecare duminică, de la ora 10:00.

de Redactia Observator

la 12.02.2021, 18:29

Cu ajutorul personajelor atât de îndrăgite, fondatoarea Gaşca Zurli, Mirela Retegan, continuă să găsească soluţii pentru problemele de care părinţii se izbesc zi de zi, transformându-le într-un spectacol magic al imaginaţiei cu jocurile, activităţile distractive şi, bineînţeles, celebrele cântecele Zurli. Printre noutăţile celui de-al doilea sezon se numără invitaţii speciali, alături de prichindeii din familiile lor.

„Mă bucur foarte tare că începem un sezon nou Casa Zurli la Antena 1. De data aceasta, ne-am gândit să deschidem uşa casei noastre şi, respectând toate normele de siguranţă, să invităm alături de noi câţiva prieteni, vedete cu copiii sau nepoţii lor. În prima ediţie, în Casa Zurli va intra Anca Sigartău, o actiţă pe care noi o iubim foarte tare şi pe care telespectatorii o pot urmări joia, în serialul Adela, însoţită de nepoţica ei, Anastasia. Prezenţa lor în Casa Zurli e un cadou pe care bunica, Anca, i-l face nepoatei”, a declarat Mirela Retegan.

Şi de această dată, Fetiţa Zurli, Vrăjimăturica, Zâna Bună, Zdrăngănel, Truli, Clopoțel, Băiețelul Zurli, Vrăjitoarea Tura Vura, Tashu și Tasha, în frunte cu Tanti Prezentatoarea vor lua joaca foarte în serios şi vor dezbate unele dintre cele mai des întâlnite probleme în relaţia părinţi-copii în Casa Zurli.

„Tot în prima ediţie din noul sezon, vom descoperi impreună ce însemnă să fii manager. Fetiţa Zurli se va transforma într-o foarte serioasă angajată la o cofetărie şi împreună cu Vrăji Măturica vor servi clienţii de pe această terasă!”, a dezvăluit Mirela, care a mai completat: „şi pentru că lansarea noului sezon va fi chiar de Valentine’s Day, Truli va fi cel care va descoperi un limbaj al iubirii pe care care nu îl ştia până acum. Şi anume să şi declare ceea ce simte, nu doar să faca gesturi frumoase. Îi invităm pe copii şi pe părinţi să se adune în fiecare duminică , în faţa televizorului, pentru că îi asteaptă un sezon fantastic, cu multe suprize, cu multe lucruri pe care le învăţăm împreună, şi cei mari, şi cei mici, şi cu invitaţi care o să vă placă foarte tare!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » TV » Casa Zurli revine la Antena 1, în fiecare duminică, de la ora 10:00