Madalina Ghenea urmeaza sa devina doamna Butler!

Publicat: 07.01.2013, 19:26.

Madalina Ghenea urmeaza sa devina doamna Butler! Gerard Butler ar fi foarte hotarat sa-si intemeieze o familie cu romanca, scrie presa internationala. Mai mult, i-ar fi cerut deja mana in timpul vacantei pe care au petrecut-o amandoi in Scotia, dupa sarbatori. Din Thailanda, unde e vedeta unei sedinte foto, Madalina Ghenea nu vrea deocamdata sa comenteze informatia care se rostogoleste in ziarele din toata lumea.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.