Mazare, vacanta printre rechini si bastinasi

Publicat: 03.11.2010, 19:32.

S-a scufundat cu rechinii, a inotat cu pisicile de mare si a dormit in junga. Cam asa poate fi descrisa in cateva cuvinte ultima vacanta a lui Radu Mazare. Edilul a povestit astazi cum s-a simtiti in Papua Noua Guinee si cum s-a adaptat la conditiile de acolo: a mancat banane, mango, peste prins direct din Ocean si a dansat cu bastinasii. Toata aventura l-a costat aproape 3000 de euro.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.