Antena Meniu Search
x

Video Monica Davidescu şi Aurelian Temişan vor juca împreună într-o comedie romantică

Sunt împreună peste tot. Monica Davidescu şi Aurelian Temişan îşi sunt alături de jumătate de viaţă. Tocmai au aniversat peste două decenii de la logodnă. Iar mai nou, joacă amândoi într-o comedie savuroasă - Eu te cred, da' tu mă minţi, o piesă independentă, găzduită de Teatrul Naţional Bucureşti. 

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 17:47

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Şi pentru că este vizibil foarte iubită de public, actorii au dus-o peste tot în ţară. La Teatrul Naţional Bucureşto'i, piesa se va juca pe 14 iunie. 

Monica: Ceea ce simţim la sfârşitul unui spectacol, când primim aplauzele publicului, cînd primit toată această energie minunată este greu de explicat în cuvinte. 

Aurelian: Acum e la fel ca atunci numai că  e precum un copil căruia îi mai cade câte un dinte. E sala cu carii. Oamenii au început să vină la teatru şi acum, dându-se drumul la 70% deja e mult mai bine. Aseara am avut "Divorţul anului" la Teatrul Naţional. A fost de vis. Şi din 2019, de când am dat premiera la spectacolul "Eu te cred da' tu mă minţi", sălile au fost pline aşa cum s-a văzut şi la final. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Monica Davidescu şi Aurelian Temişan vor juca împreună într-o comedie romantică