Antena Meniu Search
x

Video Ovi colaborează cu fraţii Cazanoi pentru un nou proiect muzical: POPFOLKLORICA este o îmbinare de genuri muzicale

Artistul Ovi ne-a primit la el în bucătărie şi ne-a gătit borş de rasol de vită. A avut şi ajutoare: pe colegii lui din proiectul POPFOLKLORICA, Fraţii Cazanoi şi Sorin Zlat.

de Redactia Observator

la 11.05.2021, 14:23

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Este un proiect tare interesant care îmbină muzica pop, jazzul, vintage soul sau blues-ul cu folclorul românesc autentic. Iar Ovi ne-a povestit despre asta în exclusivitate, între o repriză de cântat live şi una de bucătăreală. 

Raluca Bădica - reporter: Vreau să ştiu. Ai lăsat scena momentan pentru bucătărie?

Ovi: Păi, pe timpul pandemiei ce să faci? În jurul oalelor am putut să stăm.

Anatol Cazanoi: De câte ori ne invită Ovi la el acasă avem parte de un tratament special. Este ospitalier, ne primeşte cu bucate, lui îi place să gătească, nouă să mâncăm. 

Pe acelaşi subiect

Raluca Bădica - reporter: Cum v-aţi adunat în acest proiect?

Anatol Cazanoi: Ovi a fost şi este promotorul acestui proiect, boss-ul . Am primit telefon de la el să ne întâlnim, să stăm de vorbă şi să punem bazele acestui proiect. Nu a fost uşor dar ne-am găsit o formulă să ne simţim foarte bine, cu muzicieni foarte profi, să avem chimie între noi, asta este cel mai important într-o trupă. 

Ovi: Practic acest proiect POPFOLKLORICA asta se doreşte să fie un crossover sau o îmbinare între aceste genuri muzicale. Practic eu după 20 de ani de locuit în Norvegia mi-a fost dor de România, de tradiţii şi de muzică folclorică românească. 

Pe 27 iunie POPFOLKLORICA vă aşteaptă la Grădina Urbană cu un concert inedit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Ovi colaborează cu fraţii Cazanoi pentru un nou proiect muzical: POPFOLKLORICA este o îmbinare de genuri muzicale