Cristi Minculescu şi colegii săi au ales un program de recuperare după o viață haotică

De Redactia Observator.
Publicat: 21.05.2019, 14:02.
Actualizat: 21.05.2019, 14:40

Viaţa de artist e grea mai ales dacă vorbim de patru decenii pe scenă. Chiar sunt puţini artiştii care au reuşit performanţa asta. Dar sacrificiile vin şi cu un preţ. Preţul recuperării. 

Viaţa de artist e grea mai ales dacă vorbim de patru decenii pe scenă. Chiar sunt puţini artiştii care au reuşit performanţa asta. Dar sacrificiile vin şi cu un preţ. Preţul recuperării.

Între cei care au nevoie de aşa ceva este şi Cristi Minculescu, el şi colegii săi au ales un program de recuperare bazat pe verde, odihnă şi ozon.

Cornel Brotac, medic: Având în vedere că programul se numeşte back to beggining clar ne dorim sa fim mai tineri, sa avem vitalitate mai bună

Cristi Minculescu: Sa fim puțini mai slabi. Și să putem dormi și sa eliminam carnea roşie. Eu am încercat să elimin.

Cornel Brotac, medic: Important e să oxigenăm bine organismul.

Şi chiar pe asta se bazează programul de recuperare pe care l-au ales cei de la Iris - pe reoxigenarea corpului. Viaţa nebună de artist poate avea consecinţe pe termen lung.

Cristi Minculescu: La vârsta noastra ne-am uitat în urma și mi-am dat seama ca am cam abuzat și e cumva Dumnezeu. Bunicul meu a murit la 93 de ani, a mâncat carne în prostie, fumat. E de gene. Ce gene ai.

Cornel Brotac, medic: E foarte important de evaluat fiecare pacient în parte şi de văzut cum valorificî fiecare vitamină sau minerală pe care noi o administrăm sau o ingereaza din alimentatie.

Cristi Minculescu: Ar trebui să ne culcăm când ne trezim: la ora 22. Uneori ne trezim la ora 22 datorită cantarilor. Nu se poate așa ceva, ar trebui să eliminăm mâncatul în benzinării la trei dimineața care normal ca nu fac bine. Atunci e clar ca ce facem noi, trebuie eliminat. Cum? Inlocuim cu verde cât mai mult.

Reporter: Şi de unde cumparati la 3 dimineața verde?

Cristi Minculescu: Ăla se cumpără la 8 și e la purtător, în mașina. Ar trebui, da. O să ne punem aripi în curând ca ăla big bird. Trebuie, trebuie, neapărat. Trebuie eliminat e clar.

Solist iris: Suntem ca niște mașini. Avem în vedere anul de fabricaţie și kilometraj și avem grija de caroserie și de motor.

Programul care te readuce la viaţă presupune, în primul rând, terapia cu prolozone, o tehnică bazată pe oxigenarea corpului. Deasemenea, pacienţii beneficiază şi de 8 şedinte de nutriţie dar şi de psihoterapie şi de 40 de şedinţe de terapie fizică.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.