Antena Meniu Search
x

Sharon Stone, de la Mc Donald's la Playboy! Povestea actriţei care arată fabulos la 56 de ani

Frumoasa actriţă, care a făcut furori cu rolul din Basic Instinct (1992), împlineşte azi 56 de ani

Sharon Stone împlineşte azi 56 de ani. Actriţa care a făcut furori cu rolul din Basic Instinct s-a născut pe 10 martie 1958 în Meadville, un oraş mic din Pennsylvania. 

foto: Peter Duke

Sharon Stone a fost o elevă model, a studiat artele plastice şi era "un şoarece de bibliotecă" care îşi dorea să devină avocat. Dar marea ei dragoste erau filmele, în special cele în care jucau Fred Astaire şi Ginger Rogers. Aşa că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a ajunge la Hollywood. 

La 17 ani, Sharon a câştigat concursul de frumuseţe Miss Crawford County. Apoi a continuat, pe lângă slujba sa part-time la Mc Donald's, să aibă o ascensiune în cariera de fotomodel, apărând atât în reclamele TV cât şi în afişele publicitare.

În 1980, pe când avea 22 de ani, a debutat în filmul Stardust Memories şi astfel a rămas în industria cinematografică, primind din ce în ce mai multe roluri. 

În 1990 a acceptat să apară nud în Playboy, iar rolul cu care a făcut furori a fost cel din Basic Instinct, în 1992, devenind una dintre cele mai dorite femei după reprezentaţia fabuloasă care i-a adus şi Globul de Aur. 

CUM ARATĂ SHARON STONE LA 56 DE ANI!

foto: hepta.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Sharon Stone, de la Mc Donald's la Playboy! Povestea actriţei care arată fabulos la 56 de ani