Soprana Ozana Barabancea, desfigurata de injectiile pentru hidratarea pielii

Publicat: 11.02.2011, 19:37.

Femeile sunt dispuse sa faca orice sacrificiu pentru frumusete. E o vorba pe care o spunem de multe ori, fara sa mai ne gindim, poate, prea mult la riscuri. Exista insa limite. Le-a testat soprana Ozana Barabancea. Artista sustine ca a ramas desfigurata dupa ce si-ar fi facut injectii pentru hidratarea pielii. Acum se gandeste sa-i dea in judecata pe cei care i-au facut tratamentul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.