Antena Meniu Search
x

Galerie foto Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu şi Jens Stoltenberg

Secretarul de stat american Antony J. Blinken a sosit în această noapte în Bucureşti, pentru a participa la Reuniunea miniştrilor Afacerilor Externe ai NATO, anunţă Ambasada SUA printr-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook, potrivit Agerpres.

De Redactia Observator la 29.11.2022, 09:24

Secretarul de stat Antony J. Blinken a sosit în această noapte la Bucureşti, pentru a participa la Reuniunea miniştrilor de Externe ai NATO, anunţă Ambasada SUA.

De asemenea, secretarul Blinken şi premierul Nicolae Ciucă vor vizita expoziţia "Noi, Poporul: 25 de ani de Parteneriat Strategic", realizată de Ambasada SUA în parteneriat cu Ministerul român al Afacerilor Externe şi agenţia de presă Agerpres, în colaborare cu Universitatea din Craiova. Oficialul va mai avea întrevederi separate cu preşedintele României Klaus Iohannis, ministrul român de Externe Bogdan Aurescu şi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii, Antony Blinken, va fi primit marţi, la ora 10:30, la Palatul Cotroceni, de către preşedintele Klaus Iohannis, a anunţat Administraţia Prezidenţială, potrivit agendei şefului statului. Blinken se va afla în România în perioada 28-30 noiembrie.

Oficialul american va avea consultări politice cu ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, la sediul MAE. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu şi Jens Stoltenberg