Antena Meniu Search
x

PNȚCD cere blocarea Facebook în România. "Zuckerberg să vină să dea explicaţii!"

PNŢCD protestează împotriva Facebook pe ...Facebook. Formaţiunea politică acuză reţeaua socială că a prejudiciat alegerile şi solicită guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România. 

de Redactia Observator

la 27.05.2019, 11:11

PNŢCD protestează împotriva Facebook
PNȚCD cere blocarea Facebook în România. "Zuckerberg să vină să dea explicaţii!" - Facebook

PNŢCD protestează împotriva Facebook pe ...Facebook. Formaţiunea politică acuză reţeaua socială că a prejudiciat alegerile şi solicită guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România. 

Mai mult, PNŢCD cere să se facă o comisie parlamentară de anchetă și Mark Zuckerberg să vină în România să dea explicații. 

"Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu. În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide", transmite formaţiunea politică pa pagina de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În consecinţă, PNŢCD cere guvernului Dăncilă "blocarea accesului la Facebook în România".

"Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil", mai spun revoltaţi ţărăniştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » PNȚCD cere blocarea Facebook în România. "Zuckerberg să vină să dea explicaţii!"