Antena Meniu Search
x

"Aleea violatorilor", zona din parcul IOR cu o faimă de speriat. Chiar echipa Observator a sunat la 112 pentru a denunţa un posibil atacator

Aleea violatorilor, nepăsarea poliţiştilor. Aşa ar putea fi numită o zonă dintr-un mare parc din Capitală cu o faimă de speriat. Chiar noi am găsit, astăzi, în miezul dimineţii, un bărbat gata să hărţuiască fetele care trec pe-acolo.

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 15.06.2021, 11:05

Vezi și

Am sunat la 112, dar poliţiştii au ajuns prea târziu pentru a-l găsi. Tardiv a fost şi pentru tinerele care au căzut deja pradă maniacilor sexuali.

Pare incredibil, dar asta se întâmplă într-unul dintre cele mai mari parcuri din Capitală: IOR. La primele ore ale dimineţii, un bărbat vânează fete de toate vârstele.

O situaţie halucinantă, la lumina zilei. Aşa că am sunat la 112: "Vreau să reclam o situaţie din parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei. Este acolo un bărbat care stă la pândă pentru viol"

Agenţii au ajuns în parc după aproape 40 de minute de la apelul de urgenţă. Suficient timp cât prădătorul să dispară.

Pe acelaşi subiect

"O să-l dăm în atenţie. Noi oricum suntem zi de zi aici. În principiu, sunt legitimaţi majoritatea care sunt aici, îi avem în baza de date. Ştim ce-i cu ei", spune unul dintre poliţişti.

Chiar şi-aşa, bărbaţii tot umbă nestingheriţi prin parc, în căutarea prăzii. În urmă cu două zile, o tânără de 21 de ani a fost la un pas să fie violată. Salvarea a venit de la o altă femeie: "Erau în jurul meu 5 bărbaţi, 2 dintre ei erau pitiţi în iarbă, i-am văzut abia ulterior, luând-o la fugă în jos, pe aleea respectivă. Femeia a stat în capătul străzii şi mi-a zis:"Ia-o la fugă, eu stau aici, dacă se apropie cineva de tine, sunăm la poliţie. Să nu mai vii niciodată pe aici!", a spus aceasta, sub protecţia anonimatului.

O altă fată a fost bruscată în timp ce mergea spre casă. A reuşit totuşi să fugă. Oamenii din zonă confirmă. Parcul IOR aparţine Primăriei Sectorului 3. Însă nu şi zona preferată a bărbaţilor cu plăceri bolnave, care e proprietate privată. Aşadar, nu e supravegheată de nimeni.

"Oamenii aceştia au probleme grave din punct de vedere psihic. Au un comportament sexual deviant", a declarat Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist.

80% dintre cazurile de viol nu sunt reclamate.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » "Aleea violatorilor", zona din parcul IOR cu o faimă de speriat. Chiar echipa Observator a sunat la 112 pentru a denunţa un posibil atacator