Antena Meniu Search
x

Amenzi record după un weekend plin de controale în ţară

Weekend de foc pentru poliţiştii şi jandarmii din mai multe oraşe din ţară. Zeci de oameni ai legii au luat la puricat zonele aglomerate, pentru a verifica modul în care agenţii economici şi clienţii respectă măsurile de prevenire a infecţiei cu noul coronavirus.

de Nicu Tatu

la 13.07.2020, 16:26

Vezi și
  • Controale au fost şi în locurile de agrement din oraş.
  • Piscinele şi ştrandurile au fost supraaglomerate.

Peste tot s-au găsit nereguli. În Arad, de exemplu, poliţiştii au dat sute de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie în pieţe, la terase sau piscine.

Deşi suntem în plină stare de alertă, în pieţele din Arad oamenii par că au uitat de pericol şi au stat lipiţi unul de altul fără să poarte măşti de protecţie. Aşa că poliţiştilor le-a fost greu să-i găsească pe cei care respectă regulile.

Controale au fost şi în locurile de agrement din oraş. Piscinele şi ştrandurile au fost supraaglomerate, iar de respectarea regulilor de protecţie nici nu a putut fi vorba.

Verificări au fost şi în judeţul Suceava. O armată de o sută de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali a verificat respectarea măsurilor de prevenire a infecţiei cu noul coronavirus în terase sau în parcurile de distracţii.

La finalul controalelor, poliţiştii spun că au dat amenzi în valoare totală de 50 de mii de lei.

Ionuț Epureanu, purt de cuv IPJ Suceava: Au fost indetificate inclusiv unitati economice care nu au respectat masurile de distantare sociala si nu au amplasat mesele asa cum e prevazuta in legislatie. Au fost identificate persoane care nu purtau masca in locurile in care acesta e obligatorie.

Autorităţile anunţă că acţiunile de prevenire şi limitare a răspândirii noului coronavirus vor continua. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Amenzi record după un weekend plin de controale în ţară