Antena Meniu Search
x

Lacrimi de durere pentru cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop, moartă într-un accident rutier, în drum spre concert (Video)

Cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop a murit într-un accident rutier violent, în timp ce se îndrepta spre Baia Sprie, unde era aşteptată la un concert. Tânăra şi îndrăgita cântăreaţă abia împlinise 37 de ani, pe 14 august.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.08.2019, 09:57

Anamaria Pop a murit într-un accident rutier - Facebook - Anamaria Pop

Cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop a murit într-un accident rutier violent, în timp ce se îndrepta spre Baia Sprie, unde era aşteptată la un concert. Tânăra şi îndrăgita cântăreaţă abia împlinise 37 de ani, pe 14 august.

Familia, prietenii şi fanii Anamariei Pop şi-a exprimat durerea şi nu înţeleg cum s-a putut petrecere accidentul. O cauză clară nu a fost încă stabilită, însă la faţa locului nu ar fi fost identificate urme de frânare, iar o ipoteză este că tânăra cântăreţă de muzică populară ar fi adormit la volan.

Lacrimi de durere pentru cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop, moartă într-un accident rutier

Anamaria Pop, o îndrăgită cântăreaţă de muzică populară a murit după ce maşina, la volanul căreia se afla, a lovit violent un copac şi apoi a ieşit pe câmp. În maşină se mai afla un pasager, care ar fi fost transportat la spital cu multiple fracturi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unor surse din anchetă, o primă ipoteză se conturează în privinţa oboselii la volan, speculându-se că şoferiţa a adormit la volan, având în vedere lipsa urmelor de frânare de la locul accidentului.

Familia, prietenii şi cunoscuţii artistei au reacţionat cu adâncă tristeţe la tragedia rutieră, mulţi dintre fanii artistei precizând că au izbucnit în lacrimi la aflarea veştii. Zeci de mesaje de condolenaţe au fost publicate pe pagina de Facebook a artistei.

Anamaria Pop abia împlinise 37 de ani, pe 14 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi de durere pentru cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop, moartă într-un accident rutier, în drum spre concert (Video)