Antena Meniu Search
x

Atenţie, cad ţurţuri!

Mersul pe stradă a devenit o capcană. Doar astăzi, în Târgovişte, trei femei au fost grav rănite de ţurţurii groşi desprinşi de la mare înălţime. Pericolul de sus ar putea fi criminal. Mai ales de săptămâna viitoare, când blocurile de zăpadă vor fi secerate de temperaturile ridicate.

Vezi și

Târgovişte, ora prânzului. E cod roşu la ambulanţă. În mai puţin de o oră, trei femei au primit lovituri de moarte. Ţurţuri groşi s-au desprins de pe acoperişurile blocurilor şi-au lovit ca la ţintă fixă. Printre victime a fost şi-o femeie de 64 de ani.

Se odihnea, astăzi, pe o bancă, în faţa blocului. În centrul oraşului Târgovişte. Deasupra ei, blocul de gheaţă s-a desprins. Din fericire, spun medicii, e în afara oricărui pericol.

Pompierii, însă, nu pot fi peste tot. Aproape fiecare imobil e îmbrăcat într-o perdea de ţurţuri.

Din cauza greutăţii, de multe ori, şi viaţa pompierilor e pusă în pericol. Iar săptămâna viitoare va fi marea provocare.

Temeraturile vor creşte brusc. În Dobrogea, vor fi 10 grade Celsius. În Banat, se anunţă primăvara. 14 grade Celsius. În Muntenia, se vor înregistra 9 grade, iar în Moldova, va fi o medie de 5 grade Celsius, spun specialiştii.

În oraşe, au apărut deja pancartele cu "atenţie cad ţurţuri." Aşa că doar paza bună trece primejdia rea. Pompierii sunt gata să intervină, iar asociaţiile de locatari ar trebui să fie în alertă pentru elimina pericolul înainte de a se produce o tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Atenţie, cad ţurţuri!