Antena Meniu Search
x

Foto Cadouri de Crăciun pentru iubită. 10 idei pentru un moment special alături de persoana iubită

Crăciunul este o sărbătoare de familie, o perioadă plină de bucurie şi apreciere, pe care trebuie să o petreceţi alături de cei dragi. Cadourile nu pot însă lipsi, ştiţi prea bine, iar dacă vreţi să faceţi o impresie bună cuiva special, noi venim în ajutor cu 10 idei gata pregătite să aducă emoţie în rândul persoanelor iubite.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.12.2020, 19:25

  • Surprinde-ţi sufletul pereche cu o experienţă romantică
  • Un glob personalizat poate fi un cadou inedit

Dacă vreţi să vă surprindeţi iubita, ori pur şi simplu aţi rămas în pană de idei, găsiţi mai jos 10 propuneri pentru un cadou care sigur va aduce zâmbetul pe chipul acelei persoane speciale din viaţa voastră.

O cină romantică în seara de Crăciun

Surprinde-ţi sufletul pereche cu o experienţă romantică şi oferă-i amintiri de neuitat. Dacă nu eşti o persoană spontană, care face surprize ori plănuieşte excursii pentru că... din nerăbdare îşi dezvăluie secretul, poţi opta pentru o cină romantică. Şi nu, nu vorbim despre una la restaurant, deşi nu ar fi întocmai o idee rea, dar o cină organizată acasă, în intimitate, cu toate detaliile puse la punct poate fi o metodă grozavă de a-ţi arăta aprecierea. Dacă te pricepi la bucătărit atunci jumătate din treabă este gata, dacă nu, cere sfaturi prietenilor, rudelor, caută pe internet şi sigur vei reuşi să pregăteşti o masă delicioasă care va fi umplută de laude din partea iubitei.

Nu comanda mâncare de-a gata, nu vei dovedi că te-ai spetit mai deloc şi nu vei reuşi să impresionezi. Va aprecia mai mult încercarea, dorinţa de a face ceva special pentru voi doi în seara Crăciunului. Aranjează masa, pune lumânări parfumate, ornează încăperea cu decoraţiuni de Crăciun, totul pentru a aduce atmosfera magică în casa voastră.

Cadouri de Crăciun pentru persoana iubită

iStock | Getty Images

Aparat foto instant, un cadou inedit de Crăciun

Aparatul foto instant este un cadou minunat dacă iubita ta obişnuieşte să intre pe Instagram, imediat ce a deschis ochii, dimineaţa. Atenţie, însă, pozele de cuplu îţi vor împânzi casa.

Un aparat foto instant poate fi un cadou neaşteptat pentru iubita ta, dar foarte îndrăgit în cazul în care este o persoană sociabilă, atrasă de reţelele de socializare. Dacă este pasionată şi de fotografie, ai dat lovitura! Un astfel de aparat poate fi perfect pentru călătorii sau petreceri unde surprindeţi instantanee amuzante sau emoţionante cu cei dragi.

Cadouri de Crăciun pentru persoana iubită

iStock | Getty Images

Globuri personalizate pentru bradul de Crăciun

Împodobirea bradului este extrem de specială, iar majoritatea femeilor se bucură de acest moment special în care pot orna pomul de Crăciun aşa cum îşi doresc. Nu se zgârcesc niciodată la acest capitol, noi globuri, o nouă beteală, ce culoare să fie anul acesta bradul? Ce model se poartă? Indiferent de alegerea făcută cu mate atenţie, nu vor lipsi din brad acele globuri sau decoraţii care au un însemn special, care au o valoare sentimentală, cum sunt de altfel globurile păstrate încă din copilărie ori cele pe care le-au cumpărat într-un anumit moment al vieţii.

Dacă vă doriţi să faceţi un cadou extrem de special, puteţi opta pentru un glob personalizat cu poza voastră ori cu un însemn din puncte cardinale cu data la care v-aţi cunoscut. De altfel aţi putea chiar să pictaţi voi unul cu un mesaj special. Fiţi deschişi, lăsaţi imaginaţia să curgă şi sigur va ieşi ceva minunat.

Cadouri de Crăciun pentru iubită: Glob de Crăciun

iStock | Getty Images

Album foto personalizat 

Dacă persoana iubită este pasionată de fotografie şi adoră amintirile capturate într-o poză, un album personalizat realizat din dragoste îi va aduce categoric zâmbetul pe buze. 

Album foto personalizat

iStock | Getty Images

Bijuteriile, cadou potrivit pentru iubită

Dacă iubita ta preferă bijuteriile, atunci deja ai cadoul 50% stabilit, mai ai nevoie doar să alegi bijuteria potrivită. Ţine cont de preferinţele ei, de exemplu anumite persoane preferă bijuteriile aurii ( din aur sau suflate cu aur etc), altele preferă doar bijuteriile argintii (inclusiv aurul alb).

Unele femei preferă bijuteriile masive, colorate, altele preferă bijuteriile simple, statement, mici, cu sau fără pietre preţioase. Evită să cumperi un inel de Crăciun în cazul în care nu vine şi cu marea întrebare, altfel s-ar putea să fie interpretat greşit. 

O brăţară cu charm-uri sau un colier gravat pe spatele cu data relaţiei voastre poate fi potrivit. 

Cadouri de Crăciun pentru iubită

iStock | Getty Images

Un coş cu cosmetice 

Dacă persoana iubită este pasionată de cosmetice, urmăreşte zeci de blogguri de beauty şi canale de Youtube pentru a învăţa noi machiaje constant, atunci aveţi o misiune aparent uşoară, însă destul de dificilă. Puteţi opta pentru mai multe cosmetice pe care să le aranjaţi într-un coş (pe care îl poate refolosi ulterior), legat cu o panglică şi o felicitare cu un mesaj drăguţ.

Creme parfumate de corp, o trusă de pensule din păr de calitate, o trusă de farduri din culori neutre şi un ruj sau un creion de buze din culori pe care le poartă în general pot fi câteva idei cu care să umpleţi coşul. Aveţi grijă de la ce firme decideţi să cumpăraţi, puteţi să îi verificaţi, pe ascuns, cosmeticele pentru a afla mai exact ce preferă şi evitaţi să cumpăraţi produse pentru care trebuie să cunoaşteţi mai multe detalii ori necesită testare, ca de exemplu fondul de ten.  

Cadouri de Crăciun pentru persoana iubită

iStock | Getty Images

Parfumul preferat 

Un parfum este de obicei o idee de cadou cu care nu prea ai cum să dai greş, însă trebuie să ştii care este alegerea potrivită. Anumite persoane preferă parfumurile dulci, intense, altele poartă parfumuri florale şi evită complet mirosurile puternice. Nu este însă dificil, trebuie doar să vă vedeţi ce parfumuri are şi pe care îl foloseşte cel mai des. Mai mult, puteţi observa dacă vreunul dintre parfumuri s-a terminat, dacă este şi din "lista de preferate", un astfeld e cadou va fi mai mult decât apreciat.

Cadouri de Crăciun pentru persoana iubită

iStock | Getty Images

Un tablou personalizat

Lucrurile personalizate aduc întotdeauna bucurie, pentru că transmit un mesaj clar: "Te-ai gândit la mine când ai făcut acest lucru, este special pentru mine!" 

Puteţi opta pentru o fotografie înrămată cu voi doi, ori pentru un tablou desenat de cineva, pe baza unei fotografii alese cu voi doi (evitaţi însă caricaturile). Lăsaţi creativitatea să-şi facă treaba, iar la final aţi putea vedea numai zâmbete de bucurie. 

Dacă vreţi să mergeţi mai departe cu această idee, puteţi alege de asemenea să îi oferiţi un tablou personalizat cu stele, în care să apară coordonatele pentru data în care v-aţi cunoscut ori noaptea în care aţi avut primul sărut romantic. Un astfel de cadou va face cu adevărat diferenţa.

Cadouri de Crăciun pentru persoana iubită

iStock | Getty Images

Cadouri "pufoase": botoşi, mănuşi, fulare, căciuli

Cu articole pufoase nu aveţi cum să daţi greş niciodată, căci sunt un simbol al purităţii, gingăşiei, al frumosului, al tandreţii. Botoşi, mănuşi, fulare sau căciuliţe cu tot felul de zorzoane, toate pot fi împachetate sub forma unui cadou de pus sub brad.

De altfel, poţi personaliza mănuşile căutând unele care au funcţia de touchscreen pentru a nu fi nevoite să şi le scoată de fiecare dată când foloseşte telefonul, iar fularul şi căciuliţa pot fi asortate în tonul uneia dintre gecile preferate pe care le poartă în zilele friguroase de iarnă.

Cadouri de Crăciun pentru persoana iubită

iStock | Getty Images

Obiecte de îmbrăcăminte pe care le-a văzut şi ştii că şi le doreşte

Femeile adoră hainele, indiferent de cât de plin le-ar fi dulapul, întotdeauna mai găsesc un colţişor pentru un nou obiect vestimentar. Din acest motiv, le vei vedea întotdeauna uitându-se la o rochie, o cămaşă ori la un pulover călduros, chiar dacă mai au alte 3 pereche identice acasă. 

Nu poti da greş, mai ales dacă ai fost foarte atent la ce mai exact s-a uitat! Atenţie, indicat ar fi să mergeţi cu ceva timp înainte "prin magazine", la plimbare, pentru a observa înspre ce produse se îndreaptă, căci dacă veţi încerca să îi ghiciţi gusturile, s-ar putea la un momentdat să nu nimeriţi produsul perfect.

Aveţi mare grijă şi la mărimi, dacă veţi oferi un cadou cu o mărime, ori chiar două mai mari...veţi produce o mare gafă, iubita voastră s-ar putea supăra, considerând că este o remarcă la adresa kilogramelor sale. 

Obiecte de îmbrăcăminte

iStock | Getty Images

Ce să nu-i iei iubitei tale niciodată 

Pentru că avem o listă cu mici idei ajutătoare pentru un cadou special pentru iubita voastră, venim şi cu sfaturi în privinţa lucrurilor pe care ar trebui să le evitaţi complet atunci când vreţi să-i faceţi persoanei iubite un cadou, indiferent de ocazie, mai ales dacă relaţia voastră este la început de drum.

Nu alegeţi obiecte de bucătărie, nu veţi face decât să confirmaţi stereotipul "femeii la cratiţă", chiar dacă intenţia voastră ar fi bună, rezultatul va fi dezastruos. În schimb, dacă pasiunea iubitei voastre este bucătăritul, dacă este blogger culinar ori are o adevărată pasiune în acest sens, această regulă nu se aplică şi puteţi să optaţi pentru ustensile de bucătărie inedite ori pentru anumite lucruri pe care şi le doreşte, dar nu şi le-a cumpărat până acum. 

Evitaţi să cumpăraţi şi animale de companie, mai ales dacă persoana iubită nu şi-a exprimat dorinţa în a avea vreunul. Un căţel, o pisică ori alt animal necuvântător reprezintă, pe lângă drăgălăşenie, şi o responsabilitate enormă, de lungă durată şi nu oricine îşi poate asuma acest lucru cu seriozitate. Mai mult, s-ar putea ca programul de muncă al iubitei să nu fie întocmai potrivit pentru un animal, iar dacă nu îşi exprimă ea ...explicit...dorinţa, evitaţi să apăreţi la uşă cu un căţeluş într-o cutie, cu panglica legată de gât. 

Evitaţi de asemenea şi acele produse care îi pot da de înţeles că ar putea aveao problemă: deodorante, produse de spălat, epilatoare, un cântar, ori alte produse de igienă corporală.  Ar putea interpreta cadoul complet greşit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cadouri de Crăciun pentru iubită. 10 idei pentru un moment special alături de persoana iubită