Antena Meniu Search
x

De două săptămâni, un câine stă în locul unde a murit un tânăr, lângă crucea băiatului, pe marginea unui drum din Iaşi

Un câine păzeşte de două săptămâni locul unde a murit într-un accident rutier un tânăr de 21 de ani. Localnicii au încercat să îl ia de acolo şi să îl hrănească, însă el se întoarce de fiecare dată, în acelaşi loc.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.10.2019, 16:45

Un câine păzeşte de două săptămâni locul unde a murit într-un accident rutier un tânăr de 21 de ani. Localnicii au încercat să îl ia de acolo şi să îl hrănească, însă el se întoarce de fiecare dată, în acelaşi loc.

Văzând că nu vrea să plece sub nicio formă din locul respectiv, oamenii i-au făcut o cuşcă, să-l ferească de ploaie.

Un câine stă de două săptămâni la locul unui accident rutier

Un tânăr de 21 de ani a murit în urmă cu două săptămâni, în cadrul unui grav accident rutier. De atunci, un câine stă de pază în locul respectiv, lângă crucea pusă simbolic la locul accidentului.

Pe acelaşi subiect

Mai multe fotografii au fost postate pe Facebook, în care apare câinele stând de pază la locul accidentului. O echipă a Observatorului, de asemenea, l-a filmat marți în același loc.

Pentru că nu vrea să plece din locul respectiv, localnicii i-au improvizat o cuşcă şi îi lasă de mâncare, însă sunt îngrijoraţi pentru că patrupedul nu prea mai mănâncă.

Localnicii spun că tânărul decedat în accident ar fi chiar stăpânul câinelui şi s-au declarat impresionaţi de loialitatea animalului. Contactate ulterior de Observator, rudele tânărului spun însă că nu ar fi câinele lui, dar li se pare incredibil faptul că patrupedul stă de atâta vreme acolo, încă de când s-a produs tragedia. La rândul său impresionată, familia nu are explicaţie, dar susţine că ar dori să adopte căţelul.

"E ceva, e un semn. Când stă câinele aici şi nu pleacă...", a spus bunicul băiatului.

Tatăl tânărului spune că fiul lui era sufletist şi că iubea foarte mult animalele. De asemenea, tatăl băiatului a dezvăluit că i-a rugat pe angajaţii firmei sale care trec zilnic pe acolo să lase de mâncare câinelui.

Notă editorială: Acest articol a fost actualizat pentru a adăuga şi declaraţiile rudelor tânărului decedat, care au fost contactate ulterior de Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » De două săptămâni, un câine stă în locul unde a murit un tânăr, lângă crucea băiatului, pe marginea unui drum din Iaşi