Antena Meniu Search
x

Un ceferist însurat din Iaşi s-a dat spion SIE ca să se culce cu mai multe profesoare disperate pentru examenul de titularizare

Dumitru Viorel M., un impiegat de mişcare la CFR, om cu familie acasă, s-a decis să-şi diversifice viaţa amoroasă şi să experimenteze ceva cu totul nou în materie de femei. Astfel, el şi-a făcut un cont pe Facebook, unde se dădea agent al Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.12.2019, 12:30

La muncă ceferist, pe Facebook spion SIE
Un ceferist din Iaşi s-a dat spion ca să se culce cu profesoare - Foto Profi Media / clubferoviar.ro

Dumitru Viorel M., un impiegat de mişcare la CFR, om cu familie acasă, s-a decis să-şi diversifice viaţa amoroasă şi să experimenteze ceva cu totul nou în materie de femei. El şi-a făcut un cont pe Facebook, unde se dădea agent al Serviciului de Informaţii Externe (SIE) şi agăţa profesoare tinere, cu care intra în vorbă şi lăsa să se înţeleagă că are la mână mai mulţi inspectori şcolari, care vor face tot ce spune el.

Tinerele, care îşi doreau foarte mult să ia examentul de titularizare, picau în plasa ceferistului agent SIE, care promitea să le ajute, în schimbul unui mic ajutor, "aşa cum numai o femeie ştie să ajute cel mai bine un bărbat". Toate conversaţiile se regăsesc în referatul procurilor.

La muncă ceferist, spion SIE pe Facebook

Judecătorii ieșeni l-au condamnat recent pe un bărbat pentru trafic de influență, la doi ani și două luni de închisoare, cu suspendare. Bărbatul, care lucra ca impiegat de mişcare la CFR, a fost acuzat că a cerut favoruri sexuale şi bani pentru a ajuta mai multe tinere profesoare să ia examenul de titularizare.

Potrivit procurorilor, Dumitru Viorel M., 43 de ani, a cerut pentru sine de la o persoană foloase de natură sexuală și a pretins pentru altul sume de bani. Inițial, a fost vorba despre suma de 5.000 de euro, după care solicitând 1.500 de euro. Inculpatul a lăsat să se creadă că poate interveni pe lângă un inspector școlar din cadrul ISJ Iași și a promis că-l va determina pe acesta să îndeplinească un act contrar atribuțiilor de serviciu, respectiv să-i asigure persoanei respective o notă la examenul de titularizare.

Conversaţiile spionului ceferist au fost înregistrate

M.D.V. Poate ieșim la o cafea, să vorbim mai multe, ce zici? Nu promit, dar „am la mână”, cum se zice, doi inspectori școlari.

L.I.M. Mulți înainte!

M.D.V. Mersi mult! Și eu sunt căsătorit, deci e OK…. Mergem la sigur, cum se spune. Deci, dacă vrei, eu cred că te pot ajuta. Nu promit acum nimic… Să mai fac niste săpături, dar așa zic, că se poate să îți găsesc post în Iași. Depinde de tine… acum…

L.I.M. De mine?! Eu ce trebuie să fac?

M.D.V. Înțelegi tu foarte bine în ce mod poate ajuta o femeie un bărbat… mai ales că esti profesoară… de mate’…

L.I.M. Nu ofer servicii sexuale. Nu cred că v-ar conveni ca soția dvs. să se culce cu cineva pentru un post.

M.D.V. Discutăm când ne vedem la o cafea… Ia și gândește de două ori înainte de a da un răspuns! În viață e… vorba aia: niciodată să nu spui niciodată! Pentru mine e valabilă! Te pot ajuta în multe chestii… dacă mă ajuți si tu… cum știe o femeie cel mai bine să ajute un bărbat. Gândește-te bine de tot, apoi îmi dai un răspuns. Mersi pentru timpul acordat și… ne auzim la un telefon.

Într-unul din cazuri, ceferistul s-a dus să se întâlnească la restaurant cu o profesoară, căreia i-a explicat foarte clar la ce se aşteaptă de la ea, propunându-i inclusiv să o angajeze cu un salariu de 2.000 de lei lunar, ca să-l satisfacă ori de câte ori ar fi avut poftă.

Stenogramele complete pot fi citite aici: bzi.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un ceferist însurat din Iaşi s-a dat spion SIE ca să se culce cu mai multe profesoare disperate pentru examenul de titularizare