Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV: Comisarul şef al Direcţiei Anticorupţie Călăraşi, acuzat că îşi snopeşte în bătaie nevasta. Mărturia ÎNGROZITOARE a femeii terorizată de soţ

Bătută, sechestrată şi umilită de propriul soţ. Nimeni altul decât comisarului şef de la Direcţia Generală Anticorupţie din Călăraşi.

Vezi și

Bătută, sechestrată şi umilită de propriul soţ. Nimeni altul decât comisarului şef de la Direcţia Generală Anticorupţie din Călăraşi. Sunt acuzaţiile extrem de grave pe care i le aduce soţia, medic pe ambulanţă. Superiorii comisarului au început o anchetă, la fel şi poliţia. Până acum, comisarul nu a fost de găsit pentru răspunde acuzaţiilor.

"Mă bătea în cap, îmi dădea cu pumnii în cap, cu pumnii în torace, în sani, în membre, am avut mâna ruptă, picior rupt, coaste rupte. Am fost abandonată în pădure, pe autostradă, în aeroport la Lisabona am fost bătută şi abandonată fără acte şi fără bani.", povesteşte Cristina Ciobanu. 

Sunt scene de o cruzime inimaginabilă. Violenţe de care Cristina îşi acuză soţul, comisar şef. Cei doi s-au cunoscut în 2012 şi s-au îndrăgostit din prima clipă. Au fost o familie cu bune, dar şi cu multe rele, spune femeia: "Eu le-am tolerat pentru faptul că mi-am dat seama că sunt probleme care ar fi trebuit să le consilieze undeva."

Multe dintre bătăi s-ar fi petrecut chiar în faţa fiicei Cristinei. Mara povesteşte: "Nicu a văzut că nu are o gaică cusută la pantaloni şi a început să ţipe la mama. Efectiv a lovit-o cu cureaua de la pantaloni, am văzut-o când şi-a scos-o şi a lovit-o peste sani."

Pe acelaşi subiect

Totul a ajuns şi pe masa şefilor comisarului anticorupţie: "Pentru clarificarea situaţiei se efectuează cecetări interne, urmând ca, în măsura în care vor fi constatate abateri disciplinare sau de altă natură profesională, să fie luate măsuri în consecinţă."

Soţia sa a depus mai multe plângeri pe numele comisarului pe care îl acuză de loviri şi alte violenţe. Spune că, ameninţată de soţ, pe unele dintre ele le-a retras: "Am depus plângere împotriva lui şi declaraţie şi plângere penală, iar ulterior m-a determinat, m-a constrâns să o retrag, prin şantaj, ca să avem un divorţ amiabil."

Dar nu a fost deloc un divorţ amiabil. Comisarul ar fi luat tot de prin casă şi s-ar fi mutat. Cristina spune că a încercat să stea de vorbă cu părinţiii bărbatului şi să găsească o soluţie: "tatăl lui m-a strâns de gât până mi-au ieşit ochii, simţeam că nu mai pot să respir, că nu mai am aer."

Reporterii Observator au mers până la părinţii acuzaţi. La vederea camerei de filmat, tatăl comisarului a intrat în casă, şi n-a spus nimic. 

Acum, Cristina aşteaptă rezultatul plângerii pe care o are depusă la poliţie. Nu şi-a scos certificte medico-legale, are în schimb 4 concedii medicale, pentru fracturi ale coasteleor şi membrelor.

Comisarul acuzat nu a fost de găsit, nici la telefon şi nici acasă, pentru a-şi spune punctul de vedere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV: Comisarul şef al Direcţiei Anticorupţie Călăraşi, acuzat că îşi snopeşte în bătaie nevasta. Mărturia ÎNGROZITOARE a femeii terorizată de soţ