Antena Meniu Search
x

Consilier local din Câmpia Turzii, poză cu Mia Khalifa la postarea în care laudă o elevă cu 10 la Bac

Un consilier local din Câmpia Turzii, a folosit o poză cu Mia Khalifa la postarea în care laudă o elevă cu 10 la Bac. Mii de oameni l-au criticat pe consilier, care a șters ulterior postarea.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.07.2020, 11:35

Câmpia Turzii
Gafă monumentală a unui consilier local din Câmpia Turzii, Mia Khalifa în locul Alexandrei - Facebook
  • Consilierul a distribuit o fotografie a unei vedete din filmele pentru adulți.
  • Mii de oameni au reacționat la postarea acestuia.

Consilierul local PSD din Câmpia Turzii, Ionel Isac Tudorache, a căzut într-o capcană de pe Facebook, distribuind poza unei actrițe porno, Mia Khalifa, care era prezentată drept ”o elevă din România care a învățat și scris la lumânare și care a luat bacul cu 10”.

”Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat si a scris la lumânare si care a luat bacul cu 10... Dar noi o promovam pe Vulpita și Viorel... BRAVO ALEXANDRA SĂ TE AJUTE DUMNEZEU ÎN CONTINUARE. DOAMNE AJUTĂ”, era mesajul celor care au făcut gluma de pe Facebook, la care a căzut victimă și consilierul local din Câmpia Turzii.

Gafa consilierului PSD a fost taxată imediat pe aceeași rețea de socializare.

”Alexandra ține-o tot așa!!! 👉👌

Pe acelaşi subiect

Am văzut mulți idioți la viața mea însă consilierul psd Isac pare a fi premiant la capitolul prostie. Măcar dacă se consulta cu bunul lui prieten care face videochat Petre...

Da măi Isac, Alexandra ta (Mia) pentru cultura ta generală este și acum în bibliotecă, este fată de 10...Zece negrii mititei 😂”, a comentat Marian Lechințan, scrie Turda News.

Poza actriței folosită în postare a apărut pe siteul Independent din Marea Britanie, în 7 ianuarie 2015, la un articol cu titlul ”Starul Pornhub Mia Khalifa primește amenințări cu moartea după ce a fost clasată drept cea mai bună actriță pentru adulți a site-ului”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Consilier local din Câmpia Turzii, poză cu Mia Khalifa la postarea în care laudă o elevă cu 10 la Bac