Antena Meniu Search
x

Copil filmat fumând de zor, în timp ce dansează pe manele, la o petrecere | Video

Un minor a fost filmat la o petrecere în timp ce trage dintr-o țigară și dansează pe ritmuri de manele, încurajat de ceea ce pare a fi tatăl său. Bărbatul îl lasă să fumeze, bai mai mult, îl trage de pe scaun și îl pune să danseze pe ritmuri de manele.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.10.2020, 16:21

Vezi și
  • Un minor fumează și dansează, la o petrecere, pe ritmuri de manele
  • Mesenii privesc cu amuzament

Imaginile au ajuns cumva la polițiștii din Craiova, care au întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Anul trecut, tatăl său l-a pus să conducă mașina.

Citește și:

Într-o altă filmare, băiatul dansează cu două cuţite în mâini

Poliția Municipiului Craiova: "În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în spațiul public au apărut imagini cu un minor care fumează în timp ce participă la o petrecere cu mai multe persoane, care nu respectă normele de protecție sanitară. În cauză, polițiștii s-au autosesizat și au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor, la finalizarea cărora dosarul penal va fi înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare. De asemenea, sunt efectuate verificări și cu privire la modul de organizare a evenimentului respectiv, urmând a fi dispuse măsuri conform Legii 55/2020 privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19".

Copilul ar fi nepotul unui interlop celebru din Craiova care, în anul 2003, a scos în stradă sute de romi înarmați cu săbii, bâte și topoare, ca să-şi regleze conturile cu o altă grupare. Şi tatăl copilului ar fi fost implicat, la rândul său, în numeroase scandaluri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Copil filmat fumând de zor, în timp ce dansează pe manele, la o petrecere | Video