Antena Meniu Search
x

Video Coşmar Residence: Au dat 200.000-250.000 de euro pentru o casă într-un cartier ce se voia a fi de lux. Condiţii de sat, la marginea oraşului Brăila

Continuăm astăzi seria Coşmar Residence cu un nou reportaj marca Observator. V-am arătat până acum zeci de situaţii în care tinerii proprietari care visau la casa mult dorită, s-au trezit de fapt într-un coşmar. Visele au fost alimentate de dezvoltatorii care vindeau, de fapt, doar promisiuni. La fel se întâmplă şi într-un cartier al Brăilei, unde de 15 ani, locuitorii aşteaptă utilităţile promise. 

de Adrian Obreja

la 16.05.2022, 14:51

Vezi și

Aşadar, condiţii de sat, la marginea oraşului. Asta trebuie să îndure locuitorii cartierului Minerva din Brăila care de ani de zile stau fără apă şi canalizare. Nici măcar curentul electric nu a ajuns acolo.

Condiţii de sat la marginea oraşului Brăila

Oamenii an de an trimit sesizări, fac petiţii, semnează cu toţii aceste petiţii şi cer autorităţilor să intervină acolo, fiind domeniul public. Dar sunt amăgiţi sau li se fac doar promisiuni că lucrările vor fi cuprinse în bugetul de anul viitor şi tot aşa. De peste zece ani străzile sunt în stadiu de şantier. Nu există asfalt pe 3-4 străzi, iluminat public, noaptea fără lanternă sau farurile maşinii poţi circula, oamenii şi-au pietruit străzile.

Primăria spune că a început lucrări în mai multe zone din oraş şi că vor fi făcute şi aici dar nu se ştie când, pentru că s-a decis să înceapă lucrările în ordinea înfiinţării cartierelor. Acesta nu este unul foarte vechi. 

Pe acelaşi subiect

O ambulanţă se poate strecura pe străduţele astea, dar o maşină de pompieri în niciun caz, nu există nici hidranţi în zona respectivă. Iar problema blocului e una cât se poate de simplă, după ce oamenii au cumpărat terenuri în zona respectivă, care se prezenta ca fiind una viitoare rezidenţială, s-au trezit cu un şantier în faţă.

Pe şantier a apărut un bloc de şase etaje, dezvoltatorul nu a făcut suficiente locuri de parcare pentru toţi din bloc, cei care nu au loc parchează pe această străduţă îngustă.

Sunt case care valorează 200.000-250.000 de euro. 

Prin ce trebuie să treacă proprietarii care au fost amăgiţi de dezvoltatorii imobiliari, vedeţi luni seară într-un nou episod din seria de reportaje Coşmar Residence.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Coşmar Residence: Au dat 200.000-250.000 de euro pentru o casă într-un cartier ce se voia a fi de lux. Condiţii de sat, la marginea oraşului Brăila