Antena Meniu Search
x

Teroare pe Autostrada Timisoara - Arad. Doi șoferi i-au salvat viața unui "kamikaze" (Video)

Un șofer total inconștient a băgat spaima în alți doi counducători auto, după ce a făcut o depășire fără logică,  cu potențial letal, peste linia continuă. Ambii șoferi au fost obligați să ia măsuri extreme, unul dintre ei frânând până a ieșit fum din cauciucuri.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.09.2019, 13:50

Vezi și

Un șofer total inconștient a băgat spaima în alți doi counducători auto, după ce a făcut o depășire fără logică,  cu potențial letal, peste linia continuă.

Ambii șoferi au fost obligați să ia măsuri extreme, unul dintre ei frânând până a ieșit fum din cauciucuri, iar al doilea a tras dreapta de volan, spre șanț, ca să-i facă loc șoferului kamikaze.

Depășire halucinantă pe Autostrada Timisoara - Arad

Un șofer aflat la volanul unui autoturism Renault a semănat groază în sufletul a doi șoferi cu care s/a nimerit să se intersecteze. Șoferul l-a depășit pe linie continuă pe unul dintre ei, dar din față venea alt șofer.

Cel care venea din față a frânat disperat, scoțând fum din cauciucuri, iar celălat a tras puternic dreapta, spre șanț, ca să nu-l facă piftie între ei, pe șoferul kamikaze.

Inconștientul și-a continuat drumul, ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Teroare pe Autostrada Timisoara - Arad. Doi șoferi i-au salvat viața unui "kamikaze" (Video)