Antena Meniu Search
x

Diana şi-a dat demisia de la bancă şi apoi s-a sinucis, în Vâlcea: "Şeful a măcelărit-o psihic!"

Diana şi-a dat demisia de la bancă şi apoi s-a sinucis, în Vâlcea. După moartea tinerei de doar 23 de ani, apropiaţii ei spun că Diana nu a mai suportat ce trăia la locul de muncă: "Şeful a măcelărit-o psihic!".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.07.2019, 08:40

Diana şi-a dat demisia de la bancă şi apoi s-a sinucis, în Vâlcea. După moartea tinerei de doar 23 de ani, apropiaţii ei spun că Diana nu a mai suportat ce trăia la locul de muncă: "Şeful a măcelărit-o psihic!".

Diana Maria avea 23 de ani şi a lăsat în urma ei o mare de durere, o soră şi doi părinţi dustruşi, multe semne de întrebare şi o revoltă teribilă printre toţi cei care au cunoscut-o. Tânăra absolventă de ASE lucrase într-o sucursală bancară din Rm. Vâlcea, de unde plecase, dându-şi demisia. Apoi a pus la cale o sinucidere şocantă.

Fata s-a spânzurat, lovită de depresie, fără ca cineva să înţeleagă suferinţa prin care trece. Tânăra din Păuseşti Otăsău şi-a luat viaţa după ce în aceeaşi zi petrecuse cu părinţii, la grătar.

Primarul comunei în care trăia Diana a postat un mesaj cutremurător pe Facebook: "Depresia...Dragi parinţi, dragi dascăli, o spun de câţiva ani public, faceţi tot ce vă stă în puteri să vedeţi mereu copii fericiţi la şcoala şi acasă! Noi privim mereu copii, prin ochii adultului! Încercaţi va rog din suflet, să priviţi mereu copii prin ochii copilului din fiecare dintre noi! Există în sufletul nostru, un colţ unde ne simţim tot copil!! Orice asemenea traumă în copilăria lor, poate deveni mai târziu o dramă! În ceea ce mĂ priveşte, azi am discutat şi am hotărât cu directorul Şcolii Gimnaziale Păuseşti, să propunem Consiliului Local Păuşeşti, la prima şedinţa, alocarea sumelor necesare, pentru achiziţia în condiţiile legii, a seviciilor de consultanţă de psihologie pentru copii noştri din Păuseşti", a postat Cătălin Avan, primarul localităţii.

Pe acelaşi subiect

La comentariile acestei postări, Lori, o prietenă a Dianei, a dat detalii teribile despre sinuciderea tinerei: "Va aduc la cunostinta ceea ce mi-a povestit iié Catrina Diana acum doua saptamani: faptul ca si-a dat recent demisia de la bancă din cauza ca seful ei a macelarit-o psihic pana la depresie, zilnic, timp de un an de zile!!! Am intrebat-o de CE nu a plecat de acolo mai demult! Mi-a raspuns ca vrut sa indeplineasca stagiul de 1an si imediat CE a implinit acel termen si-a dat demisia..mi-a mai povestit ca baiatul cu care Diana vorbea de ceva vreme si erau impreuna se saturase sa o auda zilnic cum povestea de cele intamplate la servici si despre felul in care o trata acel individ!"

La această postare, Cătlin Avan a răspuns, spunând: "Fiţi siguri că aceste lucruri vor ajunge în lucru la cei îndreptăţiţi să le verifice.

Prietena care a povestit drama Dianei a mai adăugat faptul că din cunoştinţele ei, şeful ar fi împiedicat-o pe tânără să se mute la o altă sucursală a aceleiaşi bănci din Vâlcea, obligând-o să semneze un act de încetare ăe cale amiabilă a relaţiilor de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Diana şi-a dat demisia de la bancă şi apoi s-a sinucis, în Vâlcea: "Şeful a măcelărit-o psihic!"